* 35η αγωνιστική.

* Under 2,5 οι 3/4 συναντήσεις τους εντός δεκαετίας.

* Στον πρώτο γύρο: Κουλτουράλ-Γρανάδα 0-1 (29/11).

ΓΡΑΝΑΔΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 3-2 από την Καστεγιόν εκτός, από τα γκολ των Καμαρά (30’), Μπάρι (42’) και Μπρινιάνι (53’), είχε ισοφαρίσει προσωρινά με αυτογκόλ του Μπρινιάνι (35’), μείωσε στο 63’ με πέναλτι του Πασκουάλ.

Προσπάθησε και στη Γρανάδα, όπως είχε κάνει και κόντρα στη Λας Πάλμας (0-2) και περισσότερο, αλλά πάλι δεν απέφυγε την ήττα, για να κλείσει αυτά τα δύο σερί εκτός με απολογισμό το απόλυτο μηδέν. Από πλευράς βαθμών τουλάχιστον, διότι ειδικά στην Καστεγιόν, κάποιες εντυπώσεις κατάφερε να τις κερδίσει.

Με μεγάλη ικανοποιήση, ο Πατσέτα και οι παίκτες του είδαν αυτό το 0/2 να μην τους κοστίζει σχεδόν καθόλου. Η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού εξακολουθεί να αγγίζει το διψήφιο νούμερο ενώ μεσολαβούν ομάδες με κάκιστη δυναμική, όπως η Κάντιθ και η Βαγιαδολίδ κυρίως.

Στην επιστροφή της στην έδρα της, απέναντι στην “ουραγό” της βαθμολογίας, Κουλτουράλ, θα προσπαθήσει να τελειώσει ουσιαστικά την υπόθεση παραμονή, κόβωντας παράλληλα τη φόρα της αντιπάλου που επιχειρεί την τελική αντεπίθεση. Ακόμα και η ισοπαλία πάντως, βαθμολογικά και μόνο, θα θεωρηθεί επαρκές αποτέλεσμα, το να διατηρηθεί η απόσταση που έχει από τη ζώνη και να μικρύνει και λίγο, προς το παρόν δεν κοστίζει και τόσο…

Αμφίβολος ο στόπερ Λάμα, κατά τ’ άλλα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Στατιστικά

* Under 2,5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

* Δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ στα 3 τελευταία.

Promo Code EASTER1000 στη Stoiximan ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ*
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΛ ΛΕΟΝΕΣΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 εντός έδρας τη Βαγιαδολίδ με το γκολ του Τσακόν στο 29’.

Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της Καστίλλης, το οποίο βέβαια δεν είχε μόνο αξία γοήτρου. Ήταν και “τελικός” παραμονής, τον οποίο κέρδισε και από το -10 που ήταν από την αντίπαλο, πήγε στο -7.

Ακόμα “θαύμα” ψάχνει, δύο νίκες διαφορά έχει από τις θέσεις παραμονής, τη στιγμή που συνολικά στο πρωτάθλημα έχει πετύχει οκτώ, αλλά τουλάχιστον ελπίζει. Θα το κάνει όμως με πολύ μεγαλύτερη λογική βάση, αν επικρατήσει και στη Γρανάδα και ρίξει τη διαφορά από τους Ανδαλουσιάνους σε μονοψήφιο αριθμό εκτός των άλλων.

Σαφώς καλύτερη εκτός έδρας απ’ ότι εντός, με 5-4-8, έχει ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα πια, το ότι δεν μπορεί να πάει για την ισοπαλία. Με τον ντε λα Μπαρέρα στον πάγκο ωστόσο, αυτό είναι το αγαπημένο της αποτέλεσμα μακριά από τη Λεόν, μετρώντας δύο στα τρία εκτός που έχει δώσει.

Ελλιπής στη μεσαία γραμμή, τιμωρημένοι με κάρτες οι χαφ Μαέστρε και Οχέδα.

Στατιστικά

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5/7 τελευταία.

* Χωρίς νίκη στα 8 τελευταία εκτός, ισόπαλη στα 3/4 πιο πρόσφατα.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΛ ΛΕΟΝΕΣΑ στην Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ