Καλημέρα Betarades με χαμηλές πτήσεις αυτή την εβδομάδα μιας και τρέχουν τουρνουά δεύτερης κατηγορίας και κυρίως online. Φυσικά έχουμε και το LAN στο DUBAI όπως πολλοί έχετε προσέξει στο stream τις πρωινές ώρες αλλά οι ομάδες έχουν κατέβει με αλλαγές και στοιχηματικά είναι coinflip. Σήμερα έχουμε επιλογές από την τελική φάση του Pinnacle και Republueague , βαθμοί RMR δεν δίνονται μόνο έπαθλο που αν και online είναι αξιοσημείωτο μιας και μιλάμε στο σύνολο ανέρχεται στο $1m! Η αναμέτρηση Ninjas in Pyjamas vs OG το απόγευμα έχει απουσία του Hampus από τους μεν, 2 αλλαγές με Neofrag – FIKU από τους δε, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως δεν υπάρχει καμία αξία. Πάμε να δούμε τα σημερινά!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

Bad News Eagles vs ex- MAD Lions (20:00)

Republeague Tour με τον νικητή της αναμέτρησης να περνάει αυτόματα τελικά και να εξασφαλίζει στην χειρότερη $50k, ο χαμένος πάει lower bracket. Οι Αλβανοί Eagles παλεύουν τα πάντα γι αυτό και ανέβηκαν 100 θέσεις μέσα σε μήνες, οι Δανοί από την άλλη δεν τους ανανέωσαν και βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Πριν 3 μήνες η αναμέτρηση μπορεί να ήταν derby ακόμα και αντίστροφα τη δεδομένη στιγμή όχι όμως. Προιστορία δεν υπάρχει ενώ σημασία έχει να αναφέρουμε πως οι Bad News Eagles βρίσκονται στην 19η θέση στο World Ranking σε αντίθεση με τους Δανούς που βρίσκονται στην 46η!

Εκτίμηση :

  • Bad News Eagles -2.5 γύροι με απόδοση 1,83 στην bet365.

BIG vs Astralis (21:00)

Pinnacle Cup με τον νικητή να περνάει απευθείας τελικό ενώ τον χαμένο να αντιμετωπίζει τον νικητή του Heroic – Finest! Αρκετά μεγάλο έπαθλο μιας και οι ομάδες μπορούν να εξασφαλίσουν σχεδόν $200k με 5 μέρες παιχνιδιών. Το μόνο άγχος που υπάρχει εδώ είναι πως ο χαμένος πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τους Heroic με αποτέλεσμα να αποκλειστεί ενώ έχει φτάσει στην πηγή. Οι Γερμανοί τρέχουν καλύτερα τον τελευταίο καιρό είναι η αλήθεια , roster περιορισμένων δυνατοτήτων αλλά τους βγαίνουν όλα μέχρι τώρα. Οι Astralis πάλι είναι καλύτεροι στα χαρτιά αλλά η σταθερότητα αγνοείτε όλο το 2022 με αποτέλεσμα να μην έχουν καταφέρει τίποτα. Αναμένω πολύωρη αναμέτρηση και να βγουν όλα τα Over χαρτών και γύρων.

Εκτίμηση :

  • Astralis νίκη με απόδοση 2,12 στην Stoiximan.
Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα