+76

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 29 / 05 / 2022

Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: PGL Major Antwerp Legends

esports 2021

Καλημέρα Betarades με αρκετά καλά αποτελέσματα στην πρώτη φάση του PGL Major ειδικά στους ΒΟ3 αγώνες, οι Τούρκοι Eternal Fire δεν μας έκαναν τη χάρη να προκριθούν βέβαια αλλά προχωράμε. Legends Stage λοιπόν με τις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου να αγωνίζονται για $1m αλλά και RMR points για την παγκόσμια κατάταξη. Το πρόγραμμα ακριβώς ίδιο με το Challengers, ξεκινάμε με αγώνες ΒΟ1 και 3 νίκες σημαίνουν πρόκριση στα play-of και αντίστοιχα 3 ήττες αποκλεισμό. Οι Astralis κατάφεραν να μην προκριθούν φέτος και είναι η πρώτη φορά για τον συγκεκριμένο οργανισμό που συνήθως πρωταγωνιστούσε με τις περισσότερες κατακτήσεις. Τρείς επιλογές μακροχρόνιες, 2 funbet με ουσιαστικές ελπίδες και μια επιλογή για Finalist με τους G2 eSports, πάμε να τα δούμε ποιο αναλυτικά!

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

PGL Major Legends – Finalist

G2 eSports λοιπόν, ομάδα με κορυφαίο roster και κοινό αλλά πάντα έχει θέμα όταν φτάνει στην πηγή, γι αυτό και εμείς επιλέγουμε απλά να φτάσει τελικό και όχι κατάκτηση. Η ομάδα ανανέωσε τα συμβόλαια τους για 2 χρόνια μόλις χτες και αυτό δείχνει πόσο πολύ πιστεύουν και οι ίδιοι στο συγκεκριμένο roster. To πρόγραμμα δύσκολο μιας και ξεκινάμε απέναντι στο φαβορί Natus Vincere , προφανώς εύκολοι αγώνες σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν αλλά με το καλημέρα S1mple το λες και ατυχία. Στα προκριματικά έκαναν ξεκούραστα το 3/3 και για να είμαι ειλικρινής αν ξεκινήσουν με το δεξί στον σημερινό αγώνα βλέπω ανάλογη συνέχεια και γι αυτή την εβδομάδα. Ο Niko παραμένει χωρίς major και ο monesy καλείτε αυτά που έκανε online να τα κάνει και offline πάνω στην σκηνή! Πιστεύω πως ήρθε η ώρα και με εξαιρετικά odds …

Εκτίμηση :

  • PGL Major Finalist – G2 eSports με απόδοση 5.00 στην Stoiximan.

PGL Major Legends – Tournament Specials

Ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα που βασίζονται πάνω σε στατιστικά και όχι σε αποτελέσματα, έχουν να κάνουν με τους χάρτες την επιλογή τους και πως διαμόρφωσαν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτή τη φορά έχουμε 2 επιλογές funbet για πολλά με λίγα, την εβδομάδα που μας πέρασε η Vertigo κέρδισε την πρώτη θέση για Ct% με απόδοση 30! Θα ψάξουμε κάτι ανάλογο και σήμερα. Για χάρτη με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών των CT επιλέγουμε Inferno , τρίτη στη σειρά την εβδομάδα που μας πέρασε μόλις 2% πίσω από τον πρώτο. Το μοναδικό μειονέκτημα με τον συγκεκριμένο χάρτη είναι πως θα επιλεχθεί δεκάδες φορές, παράγοντας που επηρεάζει αισθητά το τελικό ποσοστό, το 20 όμως είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ακολουθεί η Overpass για χάρτης που θα επιλεχθεί περισσότερες φορές στο τουρνουά, αν προσέξουμε τις ομάδες που έχουν περάσει σχεδόν όλες επιλέγουν Overpass στο pool τους! Η Overpass είναι ένας χάρτης που δύσκολα θα σε αφήσει εκτός παιχνιδιού με το καλημέρα όπως Nuke- Ancient, φυσικά θα αποτελεί έκπληξη πρωτιά της αλλά όχι στο επίπεδο των 30 odds!

Εκτίμηση :

  • Map with the highest CT% – Inferno με απόδοση 20 στην Stoiximan.
  • Most Played map  – Overpass με απόδοση 30 στην Stoiximan.
Βασίλης Ortega
Αναλύσεις αγώνων και προγνωστικά eSports στο Betarades.gr. Βρες καθημερινά τις κορυφαίες επιλογές για στοίχημα για το Counter Strike και τα υπόλοιπα... Διαβάστε Περισσότερα
Βασίλης Ortega

Διάβασε επίσης