+47

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 20 / 01 / 2022

Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: IEM XVI Winter 2021

esports 2021

Καλημέρα Betarades με το ΙΕΜ XVI να είναι το γεγονός που θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα εώς και τις 12 του μηνός που έχει οριστεί ο τελικός. Τοποθεσία Σουηδία και ποιο συγκεκριμένα Στοκχόλμη, έπαθλο $250κ και 16 ομάδες που θα διαγωνιστούν όχι μόνο για τα λεφτά αλλά και για RMR points για το world ranking. Ολοι οι κορυφαίοι δίνουν το παρόν εκτός από την καλύτερη ομάδα του κόσμου τους Natus Vincere, θεωρώ πως αυτή η εξέλιξη προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο δέλεαρ σε όλους μιας και όλοι πλέον έχουν ελπίδα για την πρωτιά. Dreamhack – BLAST προηγήθηκαν με εξαιρετικά αποτελέσματα από τη στήλη μας στα Tournament Specials και θα συνεχίσουμε με την ίδια συνταγή. Πάμε να τα δούμε ποιο αναλυτικά.

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

IEM XVI Winter – Finalist

IEM XVI Winter 2021 και θα κάνουμε απόπειρα να επιλέξουμε finalist και εδώ μετά και τα 2 συνεχόμενα πετυχημένα picks που είχαμε στο Dreamhack – Blast. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο ποιο περίπλοκα μιας και σε αυτό το τουρνουά έχουμε και ΒΟ1 αγώνες στην πρώτη φάση κάτι που ενέχει περισσότερους κινδύνους αφού ο παράγοντας τύχη καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη στην πρώτη φάση. Οι Astralis άλλαξαν και δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που κυριάρχησε τα 2 τελευταία χρόνια, Konfig – Blamef έγιναν μεταγραφή και τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι άκρως θετικά. Η χημεία είναι το ζητούμενο και αν κρίνω από την πορεία τους στο BLAST είναι καθαρά θέμα χρόνου. Η επιλογή μας ξεκάθαρα είναι σωστή και μόνο από το γεγονός που στην bet365 τρέχει στο 4.00 απόδοση ενώ στην Stoiximan στο 8.00, προφανώς και το 4.00 δεν αποτελεί σιγουράκι αλλά εμείς επιλέξαμε το 8.00 με το value να είναι σε διπλάσια επίπεδα. Το πρόγραμμα είναι βατό για τους Δανούς μιας και Gambit – Heroic που είναι τα μεγάλα φαβορί ξεκινάνε από τον όμιλο Β! Εναρξη με Ninjas in Pyjamas σήμερα, με νίκη η απόδοση τους για το ίδιο pick θα πέσει στο μισό!

Εκτίμηση :

  • IEM XVI Winter Finalist – Astralis με απόδοση 8.00 στην Stoiximan.

ΙΕΜ XVI Winter – Tournament Specials

IEM XVI Winter 2021 και Tournament Specials, εδώ τα πράγματα είναι ποιο απλά και εξηγώ, όπως είναι εμφανές κάνουμε τις ίδιες επιλογές σε κάθε τουρνουά μιας και οι αποδόσεις παραμένουν ίδιες κάθε φορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Nuke, μας έχει επιβεβαιώσει ήδη 2 φορές ως ο χάρτης που έχει επιλεχθεί περισσότερες φορές και αυτή τη φορά αντί η απόδοση να μειωθεί από το 3.00-3.50 το βρίσκουμε στο 4.00 χωρίς ίχνος λογικής! Μόλις πρίν 4 μέρες στο BLAST ο συγκεκριμένος χάρτης τερμάτισε στις 11 φορές με τον δεύτερο να είναι η Inferno με 8, έτσι λοιπόν επιλέγουμε ξανά τον ίδιο χάρτη με την ελπίδα να συνεχιστεί η κανονικότητα. Οι άλλες 2 επιλογές αποτελούν funbet με τεράστιο value ειδικά στην Inferno για CT %, προσωπικά το έχω αγοράσει με κανονικό ποντάρισμα και όχι 10 μονάδες. Σαφώς Nuke- Ancient είναι τα φαβορί, η πρώτη επειδή η φύση του χάρτη ευνοεί τους CT περισσότερο ενώ η Ancient επειδή θα επιλεχθεί ελάχιστες φορές κάτι που ευνοεί μαθηματικά το % ποσοστό να μείνει σε υψηλά επίπεδα. Δεν παύει όμως η Inferno να είναι χάρτης με πλεονέκτημα στον αμυνόμενο και το 21 να είναι εκτός λογικής, 7.00-8.00 θα έβγαζε νόημα για την ίδια επιλογή το 21 σίγουρα όχι. Value μικρό ή μεγάλο έχουμε και στις 4 επιλογές, το trixie θα αποτελούσε επιλογή αλλά ΜΟΝΑ – ΑΠΟΔΕΚΤΑ είναι ο λογικός τρόπος επιλογής τους, με μόλις ένα κερδισμένο καλύπτουμε όλα τα picks και βγάζουμε κέρδος, με 2 κερδισμένα η κατάσταση ξεφεύγει όπως έγινε πρίν 4 μέρες που βγάλαμε 100 μονάδες κέρδος!

Εκτίμηση :

  • IEM XVI Winter – Most Played Map – NUKE με απόδοση 4.00 στην bet365.
  • IEM XVI Winter – Map CT % – Inferno με απόδοση 21.00 στην bet365.
  • IEM XVI Winter – Map T % – DUST2 με απόδοση 15.00 στην bet365.

Vasilis Ortega

 

Βασίλης Ortega
Αναλύσεις αγώνων και προγνωστικά eSports στο Betarades.gr. Βρες καθημερινά τις κορυφαίες επιλογές για στοίχημα για το Counter Strike και τα υπόλοιπα... Διαβάστε Περισσότερα
Βασίλης Ortega

Διάβασε επίσης