Καλημέρα Betarades με το BLAST World να τρέχει κανονικά ενώ ήδη Ninjas in Pyjamas και Heroic αποκλείστηκαν! Τα Tournament Specials προχωράνε καλά ως αυτό το σημείο ενώ οι Astralis μετά την κακή εκκίνηση σήμερα το απόγευμα δίνουν νοκ αουτ αγώνα απέναντι στους Team Liquid. Oι G2 eSports ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Monesy, μεταγραφή των $600κ το χρόνο για το 16χρονο rising star του CIS. Ο Ilya Osipov όπως είναι και το πλήρες όνομα του αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην αναπτυξιακή των Natus Vincere, καλό βήμα στην καριέρα του μιας και δεν πιστεύω να έβρισκε τόσο άμεσα θέση βασικού στην ομάδα του S1mple. Μόλις 2 αγώνες σήμερα με ένα κοινό χαρακτηριστικό όμως, ο χαμένος πακετάρει πρόωρα κάτι που θα σημάνει εξελίξεις για τους περισσότερους. Πάμε να τα δούμε ποιο αναλυτικά!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

Natus Vincere vs G2 eSports (17:30)

BLAST World Finals με match up top-5 συλλόγων, προφανώς οι Ρώσοι είναι και το μεγάλο φαβορί αλλά το 1,10 είναι κάπως προκλητικό τηρουμένων των αναλογιών. Οι Γάλλοι υπενθυμίζω πως κατέβηκαν πλήρεις αυτή τη φορά με τον Nexa στην θέση του ενώ μεγάλη σημασία έχει πως οι ομάδες λίγο πολύ επιλέγουν τους ίδιους χάρτες. Dust2 – Nuke περιμένω να επιλεχθούν στο map pool με την Inferno decider map! Οπως ανέφερα και στην εισαγωγή η ιδιοκτησία των G2 eSports έχει ήδη επιλέξει να κάνει αλλαγές στο roster επομένως αυτοί είναι και οι τελευταίοι αγώνες των Γάλλων με το υπάρχον line up κάτι που έχει την σημασία του. Εν κατακλείδι όλες επιλογές έχουν αξία με τις τωρινές αποδόσεις, όλα τα χαντικαπ υπέρ των Γάλλων και τα Over γύρων, θα χάσουν αλλά δύσκολα. Στην βραδινή αναμέτρηση προσωπικά έχω επιλέξει τους Astralis στο εξαιρετικό 2,12 στην Stoiximan, βέβαια όποιος το έχει επιλέξει μακροχρόνιο μπορεί να απέχει.

Εκτίμηση :

  • G2 eSports +1,5 χάρτες με απόδοση 2,12 στην Stoiximan.
Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Vasilis Ortega