Αγγλία: Τέλος η σεζόν για τη National League

Ανανεώθηκε:
Αγγλία Νάσιοναλ

Οι ομάδες της Vanarama National League ψήφισαν κατά συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της οριστικής διακοπής της σεζόν και στις τρεις κατηγορίες! Τέλος λοιπόν το στοίχημα για την αγαπημένη πολλών Κόνφερενς μέχρι το Σεπτέμβρη.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνολικά το 90% των συλλόγων της National League στις τρεις κατηγορίες, απάντησαν θετικά στην πρόταση της λίγκας για οριστική διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, κατά συνέπεια η National League, η National League North και η National League South ολοκληρώονται άμεσα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της National League, Μάικλ Τάτερσαλ, δήλωσε: “Σε μία περίοδο που ολόκληρη η χώρα παλεύει με τον καταστροφικό αντίκτυπο του Covid-19, η ακύρωση των εναπομείναντων αγώνων επιφέρει μία σιγουριά στους συλλόγους που αντιμετωπίζουν τις επιχειρηματικές συνέπειες της πανδημίας”.

Οι σύλλογοι που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη σχετικά με την απόφαση, θα τους δωθεί η επιλογή να εκφράσουν τη γνώμη τους στον οργανισμό, επιζητώντας να λάβουν όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις πριν ανακοινωθεί η τελική απόφαση.

Ωστόσο, με δεδομένο τον πολύ μεγάλο αριθμό ομάδων που επέλεξαν να ακυρωθεί το υπόλοιπο της σεζόν, η τελική απόφαση μοιάζει με τυπική διαδικασία, ανεξάρτητα με το τι θα ψηφίσουν οι υπόλοιπες ομάδες.

Πληροφορίες σχετικά με τους προβιβασμούς και τους υποβιβασμούς των ομάδων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, με τον οργανισμό. να επεξεργάζεται ακόμη μία σειρά μέτρων.

Η National League πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει πρωτόκολλα που εφαρμόστηκαν σε άλλες λίγκες που αποφάσισαν να τελειώσουν τις σεζόν τους. Για παράδειγμα στη Σκωτία η SPFL ανακοίνωσε ότι η σεζόν τελειώνει άμεσα για τις χαμηλές κατηγορίες. Εκεί χρησιμοποιήθηκαν οι υπάρχουσες βαθμολογίες, με την Νταντί να προβιβάζεται και την Πάρτικ Θιστλ να υποβιβάζεται.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ