*Φάση των «32» του Κυπέλλου Πολωνίας. Ο αγώνας είναι νοκ – άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειασθεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των συνεχόμενων κακών εμφανίσεων θέλει η Πιάστ που υποδέχεται τη Λέχια Γκντανσκ με μοναδικό στόχο την πρόκριση. Έχει απογοητεύσει με την εικόνα της στο πρωτάθλημα, όπου μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών μετράει μόλις μια νίκη. Τελευταίο της παιχνίδι αυτό κόντρα στην Πογκόν, από την οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-2, ενώ σε καμία από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της δεν μπόρεσε να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα. Θέλει να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και καλείται να επιδείξει ένα σοβαρό πρόσωπο υποδεχόμενη τη φορμαρισμένη Λέχια Γκντανσκ.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 0-2 από την Πογκόν γνώρισε η Πιάστ στο πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Μπορεί πέρσι να χαροπάλευε για να σωθεί, ωστόσο φέτος η Λέχια είναι η απόλυτη έκπληξη του πρωταθλήματος. Εντυπωσιακές εμφανίσεις για το συγκρότημα του Νόβακ που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά το πέρασμα των έξι πρώτων αγωνιστικών. Η Λέχια κατάφερε να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Γιαγκελόνια της οποίας επικράτησε με 0-1 και συμπλήρωσε έτσι πέντε παιχνίδια αήττητη μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά με στόχο την πρόκριση στους «16».

Πρoηγούμενο ματς: Με 0-1 επικράτησε της Γιαγκελόνια η Λέχια την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.