Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

*Βαθμολογία 2ου ομίλου: Ιταλία 19β. (7 αγ.), Σλοβενία 15β. (7 αγ.), Σερβία 13β. (6β.), Ιρλανδία 9β. (7 αγ.), Ανδόρα 3β. (8 αγ.), Λιθουανία 3β. (7 αγ.)

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U21

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ανδόρρα, θέλει σήμερα η Λιθουανία. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας αμφότερες από τρεις βαθμούς, αν και οι Λιθουανοί έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Αντάνας Βινγκίλις φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλίας, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0. Μια ήττα που περίμενε και ο ίδιος ο Βινγκίλις παραδεχόμενος την ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Ωστόσο, παραμένει αισιόδοξος για το σημερινό παιχνίδι. Τον περασμένο Μάιο, η Λιθουανία έδωσε δυο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Εσθονία (εντός) και Λετονία (εκτός). Στο πρώτο απο αυτά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους Εσθονούς, για να γνωρίσει στη συνέχεια την ήττα με 2-0 από τους Λετονούς. Θέλει τη νίκη σήμερα για να προσπεράσει στη βαθμολογία την αντίπαλό της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Λετονία U21 σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Αποστολή: Τερματοφύλακες: Γκερτμόνας, Μικελιόνις – Αμυντικοί: Αρτιμαβίτσιους, Αλεξαντραβίτσιους, Κερκάουσκας, Σιλκαΐτις, Γιανουσέφσκις, Κορσάκας, Ούρμπις, Μπαραβίκας – Μέσοι: Σλίβκα, Ρομανόφσκι, Καζλάουσκας, Πετραβίτσιους, Σέγκζντα, Τρουσίνσκας – Επιθετικοί: Στανκεβίτσιους, Σπάλβις

ΑΝΔΟΡΡΑ U21

Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα της Ανδόρρας, η οποία περιμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου και μετράει μόλις τρεις βαθμούς μετά από οκτώ παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Χεσούς Γιουλιάν Λουσένδο έχει πάρει μια νίκη στα προκριματικά, όταν και είχε επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 της Λιθουανίας. Έκτοτε μετράει πέντε διαδοχικές ήττες, σε παιχνίδια όπου δεν κατάφερε να βρει ούτε το δρόμο προς τα δίχτυα. Το τέρμα που σημείωσε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λιθουανία, είναι και το μοναδικό που έχει βάλει στα προκριματικά, έχοντας τη χειρότερη επίθεση, αλλά και τη χειρότερη άμυνα, έχοντας δεχθεί 22 τέρματα. Θέλει να παραμείνει αλώβιτη στο παιχνίδι αυτό, με σκοπό να διατηρηθεί πάνω από την Λιθουανία, στο βαθμολογικό πίνακα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την Ιταλία U21 για τα προκριματικά του Euro U21.

Στατιστικό: N/G τα δεκατέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Αποστολή: Τερματοφύλακες: Σιβέριο, Πιρές, Γιοέλ Γκαρσία – Αμυντικοί: Ρούμπιο, Μπουένο, Κρίστιαν Γκαρσία, Σερβός, Σάντσεθ, Βιλαντότ, Αλαβέντρα, Τεϊσέιρα – Μέσοι: Καλβίνο, Νασάρο, Ρέγιες, Φερέ, Αλάεζ, Βιγιαγκράσα, Σαμπέρ, Φερνέντες – Επιθετικοί: Ρίκαρντ Φερνάντεζ, Μάτος, Ντος Σάντος, Μαρτίνεζ

Η ομάδα του Betarades.gr