Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ

Μια απογοητευτική ήττα (3-2) υπέστη την περασμένη αγωνιστική η Τζαγκουάρες, παρότι προηγήθηκε δυο φορές στην αναμέτρηση. Ο Τζάναθαν Φάμπρο έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Λουίζ Μεντόζα να ξαναδίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο η Μονάρκας κατάφερε να βρει δυο φορές δίχτυα στα τελευταία εννέα λεπτά και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτή η ήττα άφησε την ομάδα του Χοσέ Καρντόσο στην τρίτη από το τέλος θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις τέσσερις βαθμούς μετά από έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Με την μέχρι τώρα παρουσία της, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από την Μονάρκας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει την προηγούμενη αγωνιστική η Πουέμπλα, μετά και το εντός έδρας 2-2 με την Κλαμπ Αμέρικα, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες. Οι Εστέμπαν Ντουένας και Κρίστιαν Μπερμπούντες σημείωσαν και τα δυο τέρματα της ομάδας τους, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και εν τέλει αρκέστηκε στην ισοπαλία, καθώς η Κλαμπ Αμέρικα βρήκε τρόπο για να πάρει τον ένα βαθμό. Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει την Πουέμπλα στην 12η θέση, όπου και μετράει έξι βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια. Είναι σε πολύ δύσκολη θέση στη γενική βαθμολογία, όπου θέλει να μαζέψει βαθμούς και να αποφύγει τον υποβιβασμό το επόμενο καλοκαίρι.

Μεσοβδόμαδα, η Πουέμπλα φιλοξένησε την Κερετάρο, για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Αν και προηγήθηκε από το 21ο λεπτό του αγώνα, με το τέρμα του Αμιόνε, εν τέλει ισοφαρίστηκε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Μετράει εφτά βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια ούσα και στη πρώτη θέση του ομίλου, μαζί με την Πουέμπλα.

Αμφίβολοι για την αποψινή αναμέτρηση είναι οι Όσκαρ Ρόχας και Αλέξις Κανέλο, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Επιστρέφει μετά την τιμωρία του ο Νταβίντ Τολέδο, σε αντίθεση με τον Ντάμιαν Σμιντ, που αποβλήθηκε κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα, την προηγούμενη αγωνιστική.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Κερετάρο για το Κύπελλο.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Betarades.gr