ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ

Το ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα δεν συνδυάστηκε από επιτυχία, αντίθετα, σημαδεύτηκε με τη συντριβή από την Μπεσίκτας (4-1). Έπεσε έρμαιο στις επιθετικές ορέξεις της πρωταθλήτριας, έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει, ενώ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ακάμπα. Ξεκίνημα με το αριστερό για το συγκρότημα του Καλπάρ που υποδέχεται την Αντάλιασπορ με στόχο να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα της πρεμιέρας.

“Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μπεσίκτας που δεν συγχωρεί τέτοια λάθη” παραδέχθηκε ο τεχνικός Καλπάρ που θα έχει σήμερα όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Παράλληλα, Ν’ Σακαλά (μπακ) και Γιλμάζ (φορ) αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από Άντερλεχτ και Τραμπζονσπόρ αντίστοιχα.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 4-1 από την Μπεσίκτας γνώρισε η Αλάνιασπορ στην πρεμιέρα.

Στατιστικό: Under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης ο βαθμός της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στην Οσμάνλισπορ μόνο ως θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Αντάλιασπορ αγωνιζόταν από το 36’ με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Φορνέτσι, με την Οσμάνλισπορ να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, ασκώντας ασφυκτική πίεση. Η Αντάλιασπορ άντεξε, πήρε το θετικό αποτέλεσμα και ψάχνει σήμερα κόντρα στη νεοφώτιστη την πρώτη της νίκη.

Δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα ο Ετό ενώ και σήμερα η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Αμφίβολος και ο μεσοεπιθετικός Ντανίλο, ενώ εκτός βρίσκεται και ο τιμωρημένος Φορνέτσι.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αντάλιασπορ και Οσμάνλισπορ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: N/G τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.