Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Ο φόβος για χρεοκοπία επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης για την Άνγκελχολμς, με τον πρόεδρο της ομάδας Στεν – Ίνγκε Φρέντιν να υποβάλει αίτηση πτώχευσης, αδυνατώντας να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου. Ο ίδιος έριξε τις ευθύνες στους παίκτες, αναφέροντας μεταξύ άλλων : «Τους είχα υποσχεθεί ότι αν περιμένουν δύο εβδομάδες τότε θα τακτοποιηθούν τα οφειλόμενα τους, αυτοί αρνήθηκαν και δεν υπήρχε άλλη λύση από το να υποβληθεί η αίτηση της πτώχευσης».

Η κατάσταση όπως καταλαβαίνει κανείς είναι αποκαρδιωτική στην ομάδα, η οποία περίμενε την απόφαση της Ομοσπονδίας, για το αν γίνει τελικά το ματς με τη Σίριους (θα διεξαχθεί κανονικά). Στο τελευταίο παιχνίδι για τη Σουπερέταν στάθηκε καλά στο εκτός έδρας με τη Χάλμσταντ, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0. Επέστρεψε στις ήττες μετά την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της  Ντέγκερφορς. Αυτή ήταν και η μοναδική στους πρόσφατους 12 αγώνες (1-1-10). Παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης, στον πόντο από τα μπαράζ και στο -2 από την απευθείας παραμονή. Στο 2-0-6 το ρεκόρ της στις φετινές εντός έδρας εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Χάλμσταντ.

Στατιστικό: Πέντε διαδοχικά 2-3 γκολ μετράει η Άνγκελχολμς στις πρόσφατες εντός έδρας εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα.

ΣΙΡΙΟΥΣ

Από την άλλη πλευρά η Σίριους έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε με το διαστημικό 5-3 της Ασιρίσκα, εντός έδρας. Προηγήθηκε στο πρώτο μισάωρο με 3-0, είδε την αντίπαλο της να μπαίνει ξανά στη διεκδίκηση της νίκη, ισοφαρίζοντας μέχρι το 47’ της συνάντησης. Έπειτα εκμεταλλεύτηκε την κόπωση της Ασιρίσκα και με δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά (58’, 68’), κλειδώνοντας έτσι τη νίκη. Τέταρτη σερί επικράτηση και έκτη συνεχόμενη αγωνιστική που παραμένει αήττητη (5-1-0). Βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή, έχοντας συλλέξει 34 πόντους, μετά το πέρασμα 16 αγώνων, στο +4 από την μπαράζ και στο +7 από την τέταρτη θέση, μοιάζει μετά από χρόνια αποφασισμένη να ανέβει στην Allsvenskan. Στο 3-3-1 το ρεκόρ της στις φετινές εξόδους της. Εξέτισε ο Λάρσον (ΑΜ 15/0). Αγώνα δρόμου δίνει ο Γκούσταφσον (ΜΕ 9/1).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 5-3 επί της Ασιρίσκα.

Στατιστικό: 3/4 G/G και Over 2.5 μετράει η Σίριους στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.