Επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του αποτελέσματος οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση και αν χρειαστεί στη διαδικασία των πέναλτι.

ΕΛ ΤΖΑΪΣ

Από την προηγούμενη Τρίτη έχει να αγωνιστεί η Ελ Τζαΐς, όταν και επικράτησε με το εμφατικό 4-0 στην έδρα της Λακβίγια, «κλειδώνοντας» παράλληλα και την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγ Ασίας. Το σύνολο του Λαμουσί πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση και έκανε τα δύσκολα εύκολα, τόσο με την καλή αμυντική του λειτουργία, όσο και με την ευστοχία του μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Στη σημερινή αναμέτρηση το μόνο που έχει να κάνει είναι να μην αυτοκτονήσει, αν και μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι δείχνουν αρκετά σοβαροί, έχοντας εξαιρετική πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Ο Γάλλος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ωστόσο δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες ώστε να συλλέξουν εμπειρίες, με το σκορ του πρώτο αγώνα να του δίνει αυτό το δικαίωμα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στη Λακβίγια.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα οκτώ από τα εννιά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΛΑΚΒΙΓΙΑ

Από την περιπετειώδη κατάκτηση του Emir Cup προέρχεται η Λακβίγια, που ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 μέχρι το 70’, κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση και να πάρει το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι. Κάπως έτσι σώθηκε μια μέτρια ως και κακή σεζόν για το σύλλογο, που τερμάτισε στην 4η θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα μένοντας εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ και η φετινή διοργάνωση όπως όλα δείχνουν ανήκει στο παρελθόν μετά το 0-4. Οι φιλοξενούμενοι στη σημερινή αναμέτρηση θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα καλό ματς και να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, καθώς μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν τους έχουν μείνει ούτε ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης αν και στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία με σκορ 2-2 και κατάκτηση του Emir Cup στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αλ Σαντ.

Στατιστικό: Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα έξι από τα επτά τελευταία εκτός έδρας.

Η ομάδα του Betarades.gr