Δείτε αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι.

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

To 2X2 στα φετινά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος θέλει να κάνει σήμερα η Κοριτίμπα, μετά το νικηφόρο 1-0 της πρεμιέρας επί της Κρουζέιρο. Δεν τα κατάφερε, βέβαια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, φεύγοντας ηττημένη με 2-1 από την έδρα της Σάντος. Πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί ότι δέχθηκε το γκολ της ήττας στο… 97ο λεπτό. Είχε προηγηθεί με τον Κλέμπερ στο 20′, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 62′. Σίγουροι απόντες οι μπακ-χαφ Αμαράλ και Κάσερες, αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή ο δεξιός μπακ Σεαρά και ο μέσος Ζουάν. “Ξένο σώμα” ουσιαστικά ο μέσος Ντουντού, που διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στη Φλουμινένσε.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Σάντος με 2-1.

Στατιστικό: Μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (1-1-4).

Στοιχημάτισε τώρα στο Κοριτίμπα – Σάο Πάολο
Stoiximan λογότυπο
Κλικ εδώ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Εμφανώς κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο (το ατυχές 2-1 της έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, λόγω της νίκης με 1-0 στο πρώτο ματς), η Σάο Πάολο υποτάχθηκε… την Κυριακή στις ορέξεις της Ιντερνασιονάλ, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-2. Μπήκε πίσω στο σκορ στο 37ο λεπτό, ισοφάρισε με τον Λουγκάνο στο 87′, αλλά δέχθηκε δεύτερο γκολ δύο λεπτά αργότερα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν αποβολή στο 86′. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα η Σάο Πάολο είχε φύγει με το διπλό από την έδρα της Μποταφόγκο (0-1).

Με επτά απουσίες θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι στο σημερινό ματς, καθώς πέντε παίκτες είναι τραυματίες και οι Μένα (Μπακ, Χιλή) και Ροντρίγκο Κάιο (ΑΜ, Βραζιλία) ενσωματώθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Αμέρικα.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας από την Ιντερνασιονάλ με 1-2. Αποβολή για τους φιλοξενούμενους στο 86′.

Στατιστικό για στοίχημα: Over 2,5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.