Στον πρώτο γύρο: Οσασούνα – Ταραγόνα 1-1

ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Με το βλέμμα… στην άνοδο έρχονται οι δύο αντίπαλοι στο σημερινό ματς. Η γηπεδούχος Ταραγόνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις στο -1 από την πρώτη δυάδα (και στο -4 από την κορυφή) και με σημερινό τρίποντο ασκεί ξεκάθαρη πίεση στις Αλαβές και Λεγκανές, που αγωνίζονται αύριο. Τρεις νίκες μετρά η “Νάστικ” στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, παραμένει αήττητη στις τελευταίες έξι (3-3-0). Ταυτόχρονα, “τρέχει” ένα αήττητο σερί 4-5-0 στα εννιά τελευταία εντός.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το νικηφόρο 0-1 από την έδρα της Σαραγόσα, με γκολ-πέναλτι του Ναράνχο στο 83ο λεπτό.

Στατιστικό: Αήττητη στα εννιά τελευταία εντός (4-5-0).

Στοιχημάτισε τώρα στο Ταραγόνα – Οσασούνα
Stoiximan λογότυπο
Κλικ εδώ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Η Οσασούνα, από την πλευρά της, έκανε το καθήκον της την Κυριακή απέναντι στη Νουμάνθια, “βγάζοντας” ψυχή και καταφέρνοντας να κάνει ένα εκπληκτικό come-back από το εις βάρος της 0-2. Έτσι, βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός της ζώνης των πλέι οφ και θέλει να… γαντζωθεί εκεί (αν όχι ψηλότερα) μέχρι το τέλος. Αήττητο το σύνολο από την Παμπλόνα στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (3-6-0), κράτησε και ανέπαφη εστία στα 7/9 ματς. Ταυτόχρονα, όμως, έχει πάρει μόλις ένα διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους του (1-3-2). Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα η ομάδα, ο κόουτς Μαρτίν λογικά θα υιοθετήσει διάταξη 5-4-1 (αντί του 4-1-4-1 του αγώνα με τη Νουμάνθια).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με ανατροπή επί της Νουμάνθια με 3-2. Δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο, μείωσε με τον Μερίνο στο 16′, ο Ρομπέρτο Τόρες έκανε το 2-2 στο 76′ (εύστοχο πέναλτι) και ο Μερίνο έφερε… τούμπα το ματς στο 89′.

Στατιστικό: Ανέπαφη εστία στις 7/9 τελευταίες αγωνιστικές.