Στον πρώτο γύρο: Αλμπαθέτε – Έλτσε 1-0

*Δείτε το παιχνίδι σε Live Stream στον Stoiximan.

ΕΛΤΣΕ

Την επιστροφή στη ζώνη των πλέι οφ… ονειρεύεται η Έλτσε στο σημερινό ματς, με την ομάδα από την Ανδαλουσία να χαρακτηρίζεται από σταθερότητα τον τελευταίο καιρό, έχοντας άριστη αμυντική λειτουργία. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (3-5-0), ενώ έχουν διατηρήσει ανέπαφη εστία στα 5/6 τελευταία παιχνίδια τους. Παράλληλα, παραμένουν αήττητοι στα 11 τελευταία εντός με πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες. Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ο Ρουμπέν Μπαράχα, αφού είδα τον αμυντικό Κάρο να ξεπερνά πλήρως τις ενοχλήσεις του και να τίθεται στη διάθεσή του.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το ισόπαλο 0-0 από την έδρα της Αλαβές.

Στατιστικό: Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Στοιχημάτισε τώρα στο Έλτσε – Αλμπαθέτε 
Stoiximan λογότυπο
Κλικ εδώ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Βίοι αντίθετοι για την Αλμπαθέτε, η οποία συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό στη Σεγούντα Β. Το ατυχές 0-3 από τη Χιρόνα αποτέλεσε την τέταρτη ήττα της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-0-3), με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν καν σκοράρει στα 3/4 τελευταία παιχνίδια τους. Σημειώστε, δε, ότι έχουν συνδυάσει με ήττες τις 9/11 τελευταίες εξόδους τους για τη λίγκα (2-0-9).

Πλήθος “πονοκεφάλων” για τον τεχνικό, Θέσαρ Φεράντο, ο οποίος θα στερηθεί σήμερα των υπηρεσιών επτά ποδοσφαιριστών του. Προκειμένου να συμπληρωθεί αποστολή, συμπεριλήφθηκε σε αυτήν για πρώτη φορά και ο Γεωργιάνος μέσος Λάντο από τη β’ ομάδα.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εντός έδρας ήττα από τη Χιρόνα με 0-3. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Νούνιεθ υπέπεσε σε πέναλτι (αποβολή), με τους Καταλανούς να κάνουν το 0-1 από την άσπρη βούλα. Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ της Χιρόνα στο 46′ και στο 77′.

Στατιστικό: Με ήττες έχουν συνδυαστεί τα 6/7 τελευταία εκτός (1-0-6).