5η αγωνιστική των πλέι οφ Ι (τίτλου). Συμμετέχουν έξι ομάδες, η πρώτη εκ των οποίων κατακτά το πρωτάθλημα. Οι ομάδες ξεκινούν με τους μισούς πόντους απ’ όσους είχαν συλλέξει στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Πρώτος γύρος: Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κλαμπ Μπριζ 2-0

Δεύτερος γύρος: Κλαμπ Μπριζ – Ζούλτε Βάρεγκεμ 3-0

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Κατώτερη των περιστάσεων η Κλαμπ Μπριζ στο μεσοβδόμαδο ματς με την Γκενκ, έκανε τη χειρότερη εμφάνιση των πλέι οφ και διασύρθηκε με 4-2. Έχανε 3-0 στο ημίχρονο, δέχτηκε τέταρτο γκολ στο 73’, αντέδρασε μόνο στο φινάλε για να σώσει λίγο τα προσχήματα. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα μετά το εκτός έδρας 1-0 απ’ την Άντερλεχτ, κράτησε την ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ στους 38 πόντους και έδωσε την ευκαιρία στην Άντερλεχτ να την «πιάσει» στην κορυφή, αλλά και στη Γάνδη να πλησιάσει στο -3. Δε χωρά συζήτηση για το σημερινό παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μια νέα γκέλα μπορεί να δημιουργήσει απόσταση απ’ την πρώτη θέση. Είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη, εντός έδρας αλλάζει η ψυχολογία της Κλαμπ Μπριζ, εκεί προέρχεται από έξι σερί «τρίποντα» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για την Κλαμπ Μπριζ με 4-2 απ’ την Γκενκ.

Στατιστικό: Από 8/10 NG προέρχεται η Κλαμπ Μπριζ ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Κλαμπ Μπριζ – Ζούλτε Βάρεγκεμ
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Σε αναζήτηση της πρώτης νίκης της στα πλέι οφ βρίσκεται η Ζούλτε Βάρεγκεμ. Είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, καθώς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές κλήθηκε να παίξει με Γάνδη (1-1 εκτός), ενώ ακολούθησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες από Άντερλεχτ (1-2) και Γκενκ (1-2). Μεσοβδόμαδα πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με την Οστάνδη, σ’ ένα «τρελό» ματς, όπου βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 5’, αλλά έφτασε στην ανατροπή μέχρι το 55’! Δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι το φινάλε, δέχτηκε την ισοφάριση στο 64’ με πέναλτι, οποιαδήποτε εκ των δύο ομάδων θα μπορούσε να κερδίσει. Παραμένει τελευταία στη βαθμολογία με 24 πόντους η Ζούλτε, στο -9 πλέον απ’ την 4η Γκενκ, φαίνεται ότι δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο απ’ την 5η θέση. Επιστρέφουν οι Τιάμ (Επιθετικός, 27/9) και Λεπουά (Μέσος, 30/9).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ κόντρα στην Οστάνδη.

Στατιστικό: Από 5/7 2-3 Goal προέρχεται η Ζούλτε Βάρεγκεμ ανεξαρτήτως έδρας.