* Αήττητη η Μπελγράνο στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Άρσεναλ Σαραντί, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Η αναμέτρηση της Άρσεναλ Σαραντί με την Μπελγράνο ρίχνει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στην Α’ Αργεντινής. Η Άρσεναλ Σαραντί φιλοξενεί την Μπελγράνο, έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του πρώτου ομίλου με μία σημερινή νίκη. Το άνετο διπλό της περασμένης αγωνιστικής επί της Κίλμες (1-4) έδωσε συνέχεια στην περίοδο ευφορίας, με την ομάδα να “τρέχει” πλέον σερί 4-0-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Τρεις νίκες και μία ήττα συνθέτουν το φετινό εντός έδρας σερί. Με εξαίρεση τον μακροχρόνια απόντα Μπογκοσιάν, η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει του σημερινού ματς.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το εντυπωσιακό 1-4 από την έδρα της Κίλμες.

Στατιστικό: Τέταρτη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Η Μπελγράνο, από την πλευρά της, θα παραταχθεί με θετική ψυχολογία στο σημερινό ματς, καθώς το τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής επί της Χιμνάσια Λα Πλάτα έβαλε εμφατικό τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών ηττών (2-0 από Ολίμπο, 2-3 από Βελέζ, 3-2 από Σαν Λορέντζο). Φτωχή κρίνεται η συγκομιδή των 10 βαθμών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, 5/5 εκτός έδρας ήττες μετρούν οι φιλοξενούμενοι στη φετινή λίγκα. Σε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να προχωρήσει ο κόουτς Ζιελίνσκι, σίγουρα ο Άλβαρες Σουάρες θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Φαρέ.

Προηγούμενο ματς: Πέτυχε την εμφατική εντός έδρας νίκη επί της Χιμνάσια Λα Πλάτα με 3-0.

Στατιστικό: Over 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.