Στον πρώτο γύρο: Λας Πάλμας – Μπέτις 1-0

* Μόλις μία ήττα μετρά η Μπέτις στις τελευταίες 11 συναντήσεις με τη Λας Πάλμας, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (5-5-1).

* NG και Under 1,5 οι 3/4 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΜΠΕΤΙΣ

Αήττητη καταφέρνει και παραμένει η Μπέτις στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με το νικηφόρο 1-0 επί της Λεβάντε να δίνει τη σκυτάλη στην πολύτιμη ισοπαλία του “Μπαλαΐδος”. Οι Σεβιγιάνοι θα επιδιώξουν σήμερα τη δεύτερη νίκη τους στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-1-3 το σερί), προκειμένου να ξεμπερδέψουν μια και καλή… με την υπόθεση-παραμονή. Βέβαια, το +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού δημιουργεί συνθήκες ηρεμίας. Μόλις μία ήττα έχει υποστεί η ομάδα στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (3-3-1), ενώ διατηρεί και πολύ καλή παράδοση στις συναντήσεις με τη Λας Πάλμας.

O Μερίνο δεν ανακοίνωσε αποστολή για το σημερινό ματς, το σίγουρο είναι ότι επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Χόρχε Μολίνα. Θα “σφίξει τα δόντια” και θα αγωνιστεί από την αρχή ο μέσος Πέτρος, ενώ παραμένουν αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή οι μπακ Μοντόγια και Βάργας και ο μεσοεπιθετικός Θεμπάγιος. Τέλος, η ομάδα ανακοίνωσε επίσημα ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την Τσέλσι, προκειμένου ο ακραιός χαφ Μουσόντα να παραμείνει στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” και την ερχόμενη σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Θέλτα. Προηγήθηκε με τον Ν’ Ντιαγέ στο 24ο λεπτό και δέχθηκε την ισοφάριση στο 78′.

Στατιστικό: Μόνο μία ήττα στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (3-3-1).

Στοιχημάτισε τώρα στο Μπέτις – Λας Πάλμας
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Η Λας Πάλμας, από την πλευρά της, έχει πλέον ως στόχο να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη φετινή λίγκα. Μπορεί το Σάββατο να “κόλλησε” στο ισόπαλο 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χιχόν, όμως το σερί 6-1-1 των τελευταίων οκτώ αγωνιστικών αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα την αγωνιστική φόρμα των νησιωτών. Σημειώστε, επίσης, ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν συνδυάσει με νίκες τις τελευταίες τέσσερις εξόδους πρωταθλήματος (σκορ 0-1 στα 3/4 ματς). Το σύνολο του Κίκε Σετιέν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη, με την παραμονή να είναι ουσιαστικά εξασφαλισμένη.

Ο Σετιέν κατάρτισε 19μελή αποστολή για το σημερινό ματς, αφήνοντας εκτός αυτής τους Γιόναταν Βιέρα (Εξτρέμ) και Ρόκε (ΜΕ), καθώς τόνισε ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Έτσι, θα δούμε πιθανότατα να παίρνει φανέλα βασικού στο σημερινό ματς ο νεαρός Νίλι. Ακολούθησε την αποστολή, αλλά συνεχίζει να υποφέρει από ενοχλήσεις, ο επιθετικός Αραούχο.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χιχόν. Προηγήθηκε με τον Μπιγάς στο 3ο λεπτό και ισοφαρίστηκε στο 48′.

Στατιστικό: Μόλις μία ήττα στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (6-1-1).