*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Νιου Ίγκλαντ με σκορ 1-2, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κούμπο στο 52’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ακόστα στο 54’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βριόνι στο 62’.

Καλή εμφάνιση και νίκη για το Σινσινάτι. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε με την έναρξη της επανάληψης, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα στο σκορ σε διάστημα δύο λεπτών. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν, αλλά κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ ως το τελευταίο σφύριγμα.

Να διπλασιάσει τις νίκες της θέλει σήμερα, επιστρέφοντας στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παρ’ όλα αυτά προέρχεται από νίκη και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Δυσκολεύτηκε στις προηγούμενες εμφανίσεις της μπροστά στο κοινό της, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα, όμως σήμερα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων ώστε να το πετύχει.

Σινσινάτι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον του Τορόντο με σκορ 2-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Ρούτι στο 7’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ροντρίγκεζ στο 24’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Ο’Τούλι στο 65’.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να αποσπάσει η Νιου Γιορκ Σίτι, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Μπορεί να μπήκε νωθρά μένοντας από νωρίς πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια πίεσε ασφυκτικά και κατάφερε να το ανατρέψει.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό ματς, θέλοντας φυσικά να αποσπάσει και το πρώτο της τρίποντο μακριά από το γήπεδό της. Βελτιωμένη στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της, σκόραρε με συνέπεια, παρ’ όλα αυτά έχει πάρα πολλά θέματα να λύσει στα μετόπισθεν, τα οποία της έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ το έργο για θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Νιου Γιορκ Σίτι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σινσινάτι – Νιου Γιορκ Σίτι στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ