*29η αγωνιστική

*Under 2.5 τα 13/14 συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Βαλενσιέν – Γκινγκάμπ 0-0

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-3 επί της Κονκαρνό, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Ελ Ουαζάνι (1′, 58′) και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση (66′, 86′), εν τέλει βρήκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Γκιγιόμ.

Ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση στην έδρα της Πο και διπλασίασε τα τέρματά της με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στη συνέχεια δέχτηκε πίεση και ισοφαρίστηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′, προτού πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Γκινγκάμπ έδωσε την κατοχή στους γηπεδούχους και “χτύπησε” στις αντεπιθέσεις, σκαρφάλωσε στην 8η θέση και, πλέον, βρίσκεται στο -3 από τα πλέι οφ ανόδου. Έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, στις δύο από τις οποίες κράτησε το μηδέν. Στο “Stade du Roudourou” επικράτησε μόνο της Καέν (1-0) σε έξι, στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Γκινγκάμπ Στατιστικά

*No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ανζέ, για το πρωτάθλημα.

Τυχερή στάθηκε η Βαλενσιέν απέναντι στην Ανζέ κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα στην αναμέτρηση και είχαν δοκάρι μόλις στο 4′, κορυφαίος των γηπεδούχων αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας Λουσέ που κατέγραψε συνολικά πέντε αποκρούσεις.

Παραμένει στην τελευταία θέση της Λιγκ 2 και, ουσιαστικά, περιμένει τον βαθμολογικό υποβιβασμό της. Παραμένει δίχως νίκη σε έξι αγωνιστικές, η τελευταία από τις μόλις δύο που πανηγύρισε φέτος χρονολογείται στις 27 Ιανουαρίου επί της Μπαστιά (3-1 εντός). Υπολογίζεται και πάλι ο Σαμπάνοβιτς.

Βαλενσιέν Στατιστικά

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Γκινγκάμπ – Βαλενσιέν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ