*21η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Σίδνει – Γουέλινγκτον Φίνιξ 3-1

*Το παιχνίδι δεν διεξάγεται στη φυσική της έδρα, ούτε καν στην πόλη της. Αλλά θα γίνει στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Όκλαντ.

*14/24 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτή την έδρα.

ΓΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΙΝΙΞ

Προηγούμενο ματς: Η Γουέλινγκτον Φίνιξ έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Μέλμπουρν Σίτι με ένα γκολ του Σουπραγιέν στο 58’, σε ένα παιχνίδι που η αντίπαλος της ήταν καλύτερη, με την ίδια να έχει ουσιαστικά δύο φάσεις, μία για να προηγηθεί και μία για να ισοφαρίσει.

Η Γουέλινγκτον Φίνιξ έχασε ξανά, έπειτα από 10 σερί αγώνες χωρίς ήττα, με 1-0 εκτός έδρας από την Μέλμπουρν Σίτι, με την αμέσως προηγούμενη ήττα της να είναι από την σημερινή της αντίπαλο, εκτός έδρας.

Στο γήπεδό της είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με τρεις νίκες σε αυτό το διάστημα, έχοντας χάσει μόνο από τους Νιουκάστλ Τζετς φέτος στη Ν. Ζηλανδία.

Αλλά το τελευταίο αποτέλεσμα την έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αν και έχει ίδιους βαθμούς με την πρωτοπόρο Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, όμως με μία νίκη λιγότερη και χειρότερη διαφορά τερμάτων.

Όλα αυτά έχοντας και έναν νέο και νεαρό προπονητή στον πάγκο, τον Τζιανκάρλο Ιταλιάνο, στην πρώτη του σεζόν σε αυτόν.

Γουέλινγκτον Φίνιξ Στατιστικά

*5/9 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*5/9 Ν/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΙΔΝΕΪ

Προηγούμενο ματς: Το Σίδνεϊ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Μπρισμπέιν Ρόαρ, σε ένα παιχνίδι που αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 25ο λεπτό! Παρόλα αυτά, προηγήθηκε με τον Μακ στο 64’, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Χόουρ στο 67’.

Το Σίδνεϊ κόλλησε στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Μπρισμπέιν Ρόαρ, αν και δεδομένου πως έπαιζε για περίπου 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο, μπορεί να θεωρηθεί θετικό το αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία της στους οκτώ τελευταίους αγώνες που είναι αήττητη, έχοντας μπει σε πορεία πρωταθλητισμού, κάτι λογικό για την κυπελλούχο της χώρας!

Μακριά από την έδρα της έχει δύο σερί νίκες έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Γενικότερα έχει μόνο μία ήττα και εφτά νίκες στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις του.

Όλα αυτά μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη Ταλάι στον πάγκο της.

Έχει ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα, είναι πλέον στην 5η θέση του, που οδηγεί στα play off για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, στο +3 από την έβδομη που δεν οδηγεί πουθενά.

Σίδνεϊ Στατιστικά

*Εφτά σερί G/G, 11/12 G/G στα τελευταία παιχνίδια του

*9/12 over 2,5 εκτός έδρας

Γουέλινγκτον Φίνιξ – Σίδνεϊ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ