*Δεύτερη αναμέτρηση για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Στην πρώτη αναμέτρηση: Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1

*Η Μπαρτσελόνα έχει πανηγυρίσει 31 νίκες απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία (21 ισοπαλίες, 13 ήττες / διαφορά γκολ 110-69). Εντός έδρας έχει απολογισμό 19-7-3.

*Κόντρα σε ισπανικές ομάδες η Νάπολι έχει απολογισμό 6-8-11 (διαφορά γκολ 31-39). Μακριά από το “Diego Armando Maradona” πανηγύρισε τρεις νίκες, στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και οχτώ ήττες.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Μαγιόρκα. Το γκολ πέτυχε ο Γιαμάλ στο 73′, σε πέναλτι αστόχησε ο Γκουντογκάν (24′).

Δυσκολεύτηκε σημαντικά, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της φιναλίστ του Κυπέλλου Ισπανίας Μαγιόρκα χάρη σε μία στιγμή ποδοσφαιρικής ποιότητας του Γιαμάλ στο 73′. Ο 16χρονος Ισπανός εξτρέμ πάτησε στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε υπέροχα τον προσωπικό αντίπαλό του κι έστειλε την μπάλα στο απέναντι πλάγιο δίχτυ για το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 57′ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι σε μία παρόμοια προσπάθειά του. Αήττητοι σε οχτώ αναμετρήσεις οι “μπλαουγκράνα” (5-3-0), κρατούν το μηδέν στα μετόπισθεν στις τρεις τελευταίες και διατηρούνται στο -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στη Λα Λίγκα.

Στις τρεις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους με ιταλικές ομάδες αγνοούν τη νίκη (0-2-1): Στις προηγούμενες πέντε πανηγύρισαν ισάριθμες φορές αυτή. Κόντρα σε αυτές μετρούν εννέα προκρίσεις και πέντε αποκλεισμούς σε ευρωπαϊκές διπλές αναμετρήσεις. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε μόλις πέντε φορές στις 15 τελευταίες εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της, διάστημα στο οποίο ηττήθηκε ισάριθμες φορές.

“Πρόκειται για την σπουδαιότερη αναμέτρηση της σεζόν. Έχουμε τεράστιο κίνητρο, είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί έχουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά τέσσερα χρόνια. Θα αντιμετωπίσουμε μία σπουδαία αντίπαλο, εύχομαι να είναι ένα μαγικό βράδυ για τους οπαδούς μας”, υπογράμμισε ο προπονητής Τσάβι. Νοκ άουτ τέθηκαν οι Ντε Γιονγκ και Πέδρι, το ίδιο ισχύει και για τους Γκάβι και Μπαλντέ. Δεν υπολογίζεται ούτε ο Φεράν Τόρες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΑΠΟΛΙ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Τορίνο. Ο Κβαρατσχέλια έκανε το 1-0 στο 61′, τρία λεπτά αργότερα απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με ανάποδο ψαλίδι του Σανάμπρια.

Μία στιγμή αμυντικής αδράνειας πλήρωσε η Νάπολι στην αναμέτρηση με την Τορίνο, πετώντας άλλους δύο βαθμούς στο “Diego Armando Maradona”. Είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον Κβαρατσχέλια που άνοιξε το σκορ και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ο 23χρονος Γεωργιανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τέσσερις ευκαιρίες, δύο εκ των οποίων βρήκαν εστία.

Ύψωσε ανάστημα ο τερματοφύλακας Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς καταγράφοντας επτά αποκρούσεις για τους φιλοξενούμενους. Συγκεντρώνοντας 44 βαθμούς οι “παρτενοπέι” καταλαμβάνουν την 7η θέση της Σέριε Α και βρίσκονται στο -7 από αυτή που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένουν αήττητοι σε έξι αναμετρήσεις, διάστημα στο οποίο επικράτησαν μόνο των Σασουόλο (6-1 εκτός) και Γιουβέντους (2-1 εντός).

Σε ευρωπαϊκές διπλές αναμετρήσεις με ισπανικές ομάδες η Νάπολι σημείωσε μία πρόκριση και οχτώ αποκλεισμούς. Πανηγύρισε πέντε νίκες στις 12 τελευταίες εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της, γνωρίζοντας συνολικά τέσσερις ήττες, οι τρεις στις πέντε τελευταίες. Ενδιαφέρον έχει το στατιστικό που θέλει τη Νάπολι να γνωρίζει τον αποκλεισμό και στις έξι ευρωπαϊκές διπλές αναμετρήσεις που αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας στην πρώτη.

“Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά. Ισχύει ότι δεχόμαστε ακόμα γκολ, αλλά σιγά-σιγά γινόμαστε όλο και καλύτεροι αμυντικά. Η Μπαρτσελόνα είναι μία αντίπαλος με πολλές επιλογές από πλευράς τακτικής και ποδοσφαιριστών. Πρέπει να βρούμε τρόπο να την σταματήσουμε”, υπογράμμισε ο προπονητής Καλτσόνα. Διαθέσιμος τόσο ο Ραχμάνι, όσο ο Ενγκόνζ. Δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα ο Ζιελίνσκι. Την Κυριακή (17/3) φιλοξενείται από την Ίντερ.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Νάπολι από τους Betarades!

ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ