* 29η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Μπεσίκτας στα 6 τελευταία μεταξύ τους (4-2-0)

* Στον 1ο γύρο (30/10): Μπεσίκτας – Γκαζιαντέπ 2-0

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Αντάλιασπορ. Ο Λάρσον πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 40ο λεπτό.

Συνεχίστηκαν οι προβληματικές εμφανίσεις για την Γκαζιαντέπ την περασμένη Δευτέρα στην Αττάλεια, όπου το τελικό σκορ κολακεύει την ίδια (1.87 – 0.48 xGoals), με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν ο κόουτς Σουμουντίκα.

Νωθρό το ξεκίνημά της στο ματς, γλίτωσε από τεράστιες ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο και με σύμμαχο το δοκάρι, δευτερόλεπτα πριν πληγωθεί η σεταρισμένη άμυνά της για το καθοριστικό γκολ. Τυχερή που έμεινε μέσα στο ματς μέχρι την ανάπαυλα, μετά από αυτήν πήρε μέτρα (61%), αλλά από δημιουργία τίποτα.

Την Τετάρτη ανακοινώθηκε το διαζύγιο με το Ρουμάνο τεχνικό, διάδοχός του ο 39χρονος Σελτσούκ Ινάν, ο οποίος δοκίμασε ως πρώτος προπονητής την περσινή σεζόν, για 13 παιχνίδια στον πάγκο της Κασίμπασα.

Με στόχο να σταματήσει το αρνητικό εντός έδρας σερί (0-5-4) θα κάνει σήμερα ντεμπούτο, αναμένεται αλλαγή συστήματος σε 4-2-3-1.

Δίχως σημαντικά προβλήματα ενόψει Μπεσίκτας, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Σεν (κίπερ), Ζενγκίν (στόπερ), Ακόστα (μέσος). Κοντά στην επιστροφή του ο Μπικέλ (μέσος).

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Γαλατασαράι. Με αυτογκόλ του Αλ Μουσράτι στο 2ο λεπτό κρίθηκε το ντέρμπι, ενώ στο 90’ αποβλήθηκε ο Κόλεϊ των γηπεδούχων.

Αποτυχημένο το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για τον Φερνάντο Σάντος, στράβωσε από πολύ νωρίς το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής και το νεότευκτο αγωνιστικό του πλάνο δεν είχε εναλλακτικές λύσεις.

Στο πρώτο κόρνερ του ντέρμπι προηγήθηκε η Γαλατασαράι με το νεοφερμένο Αλ-Μουσράτι να αδρανεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ακολούθως δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις ισοφάρισης για την Μπεσίκτας, αλλά οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν τον έλεγχο και σημείωσαν την πιο καθαρή ευκαιρία του πρώτου μέρους. Έπεσε ο ρυθμός μετά την ανάπαυλα, η Μπεσίκτας είχε δύο καλές στιγμές, αλλά το τελευταίο 20λεπτο αναλώθηκε σε νεύρα και πολλά φάουλ.

Με 22 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή για το Γκαζιαντέπ. Επιστρέφουν από τιμωρίες ο βασικός Φερνάντες (μέσος) κι ο ρολίστας Ζαϊνουτντίνοφ (μπακ/χαφ).

Εκτός ο τιμωρημένος Κόλεϊ (στόπερ) και οι τραυματίες μέσοι Χατζιαχμέτοβιτς, Όξλεϊντ-Τσαμπερλέιν, Ουτσάν, Μπινγκιόλ. Δεν ταξίδεψαν για λόγους τακτικής οι Μεράς (αρ. μπακ), Ρέμπιτς (εξτρέμ).

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* No Goal τα 5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Γκαζιαντέπ – Μπεσίκτας στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ