* 28η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Μαν. Γιουνάιτεντ μετρά 4 σερί νίκες επί της Έβερτον.

* Οι 40 νίκες της Μαν. Γιουνάιτεντ επί της Έβερτον είναι οι περισσότερες μία ομάδας απέναντι σε συγκεκριμένο αντίπαλο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!

* Στον 1ο γύρο (26/11): Έβερτον – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ράσφορντ (8’) άνοιξε το σκορ για τη Γιουνάιτεντ, αλλά οι Φόντεν (56’, 80’), Χάαλαντ (90+1’) γύρισαν το ματς για την Σίτι.

Back to back ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ για την Γιουνάιτεντ, απογοητευτική η εμφάνισή της στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, απόλυτα κολακευτικό το τελικό σκορ βάσει εικόνας (27-3 τελικές, 73-27% κατοχή, 3.33 – 0.25 xGoals, 15-2 κόρνερ).

Από βολέ του κορυφαίου της παίκτη (Ονάνα) βρήκε τον χώρο για το απίθανο τελείωμα του Ράσφορντ και το 0-1, αλλά σε όλο το υπόλοιπο ματς είχε άλλες δύο τελικές, μηδαμινές απειλητικές στιγμές, με τον σκόρερ ανήμπορο να κρατήσει μπάλα, να ξεδιπλώσει transition.

Απόλυτα παθητικός ο ρόλος της απέναντι σε μία κυριαρχική συμπολίτισσα, ούτε το χαμηλό διπλό μπλοκ ήταν αποτελεσματικό, αφού η συχνότητα απειλών για την εστία της ήταν υψηλή. Έκανε σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος ο Ονάνα, νικήθηκε όμως από ποιοτικές εκτελέσεις του Φόντεν στο δεύτερο.

Προηγήθηκε η (επίσης δίκαιη) εντός έδρας ήττα από τη Φούλαμ (1-2) για την Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία έχει να κάνει τρεις σερί ήττες από το 2015, υπό τις οδηγίες του Φαν Χάαλ.

Τα 444 σουτ που έχει επιτρέψει στους αντιπάλους είναι η 3η χειρότερη επίδοση στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και τα 16.4 μ.ο. αρνητικό ρεκόρ συλλόγου από το 2004.

Στα αγωνιστικά νέα, διαθέσιμοι είναι οι Έβανς (στόπερ), Ράσφορντ (φορ/εξτρέμ) που αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το ντέρμπι. Μοναδική νέα απουσία αυτή του πιτσιρικά Φόρσον (εξτρέμ) που προσφάτως μπήκε στο rotation.

Για το επόμενο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ για το FA Cup περιμένει τους Μαγκουάιρ (στόπερ), Γουάν-Μπισάκα (δεξί μπακ), Χόιλουντ (φορ) ο Τεν Χάαχ. Μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων αναμένεται η επιστροφή του Μάουντ, άγνωστο το χρονοδιάγραμμα για τους έτερους τραυματίες Μαρτίνες (στόπερ), Μαλάσια (αρ. μπακ), Σο (αρ. μπακ), Μαρσιάλ (φορ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΒΕΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Γουέστ Χαμ. Στο 45’ ο Μπέτο έχασε πέναλτι, αλλά στο 56’ άνοιξε το σκορ για την Έβερτον. Οι Ζουμά (62’), Σούτσεκ (90+1’), Άλβαρες (90+5’) γύρισαν το ματς για τη Γουέστ Χαμ.

Αναποτελεσματική η εμφάνιση των “ζαχαρωτών” για ακόμη μία φορά μέσα στο 2024, ξόδεψαν μεγάλες ευκαιρίες σε ένα ακόμη παιχνίδι της σεζόν και το σερί δίχως νίκη στην Πρέμιερ έφτασε τα 10 ματς (0-5-5), είναι το μεγαλύτερο του συλλόγου από το 1994!

Άλλαξε φορ ο Ντάιτς, αλλά και ο Μπέτο επέδειξε την ίδια αστοχία με τον Κάλβερτ-Λιούιν, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο κλείσιμο του ημιχρόνου. Εξιλεώθηκε με την κεφαλιά για το 1-0, αλλά η άμυνα της Έβερτον προδόθηκε – παραδόξως σε στατικό – για την γρήγορη ισοφάριση. “Ροντέο” το ματς στο τελευταίο ημίωρο, ο Αρεολά κατέβασε ρολά για την Γουέστ Χαμ και μία απίθανη εκτέλεση του Σούτσεκ έκρινε το αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις. Άδικο ποδοσφαιρικά το αποτέλεσμα και πάλι για τους μπλε του Μερσεϊσάιντ (2.73 – 1.87 xGoals).

Αποτυπώνεται και στατιστικά η αναποτελεσματικότητα της φετινής πορείας, καθώς έχουν το 10ο συντελεστή xGoals (41.6) και την 3η χειρότερη επίθεση (20 γκολ). Το -12.6 είναι ο χειρότερος συντελεστής στη λίγκα.

Άσχημη η παράδοση των “ζαχαρωτών” στο Old Trafford, με μόλις ένα διπλό στα 21 τελευταία ταξίδια τους εκεί (1-8-21), με το Μαρτίνεθ στον πάγκο να κερδίζει το Μόγιες για τη Γιουνάιτεντ.

Λίγες οι πιθανότητες να προλάβει ο Γκέιγ (μέσος), σύμφωνα με τον κόουτς Ντάιτς, που τραυματίστηκε στο ματς με την Μπράιτον. Παραμένει εκτός ο Ντανζούμα (φορ/εξτρέμ).

ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ