*20η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Γουέλινγκτον Φίνιξ – Μέλμπουρν Σίτι 1-0

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν σε αυτό το γήπεδο για το κύπελλο, τον περασμένο Αύγουστο, με την Μέλμπουρν Σίτι να κερδίζει με 3-0

*19/26 over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: H Μέλμπουρν Σίτι έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Μακάρθουρ με δύο γκολ που δέχθηκε από τον Ολιβέιρα (47’, 57’), έχοντας δύο δοκάρια, ένα πριν το πρώτο γκολ και ένα μετά το δεύτερο.

Η Μέλμπουρν Σίτι έχασε και από την Μακάρθουρ, με 2-0 εκτός έδρας, επιστρέφοντας στις ήττες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες, τρίτη στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν έχει κάποια νίκη.

Στο γήπεδό της πάντως είναι αήττητη και δεν έχει δεχθεί καν γκολ εδώ και δύο αγώνες, ενώ έχει μόνο μία ήττα στους οκτώ τελευταίους, αλλά και με μόλις δύο νίκες σε αυτό το διάστημα.

Δεύτερη συνεχόμενη, τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει. Αλλά ήταν και η πρώτη μακριά από την έδρα της, μετά από τρεις σερί ήττες εκτός έδρας.

Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την ομάδα των τελευταίων ετών που ήταν κυρίαρχος στους αγωνιστικούς χώρους. Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια έχει μείνει τόσο πίσω στο βαθμολογικό πίνακα τέτοια εποχή.

Είναι στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον στο -5 από την έκτη και τελευταία που οδηγεί στα play off για διεκδίκηση του τίτλου, κάτι που σημαίνει πώς δεν μπορεί να μπει εκεί, ούτε αν κερδίσει απόψε.

Μέλμπουρν Σίτι Στατιστικά

*8/14 under 2,5 εκτός έδρας

*8/14 Ν/G εκτός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΙΝΙΞ

Προηγούμενο ματς: H Γουέλινγκτον Φίνιξ κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ, ανοίγοντας το σκορ με τον Ολντ στο 34’, ενώ παρόλο που ισοφαρίστηκε από πέναλτι του Γιοβάνοβιτς στο 60’, σκόραρε δύο τέρματα με τους Φαν Χάτουμ (69’), Όλντ (78’). Και απλά δέχθηκε ένα τέρμα από τον Ιμπουσούκι στο 90’.

Η Γουέλινγκτον Φίνιξ κέρδισε με 3-2 εντός έδρας την Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας την πέμπτη της νίκη στους 10 τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη.

Μακριά από την έδρα της έχει γνωρίσει την πιο πρόσφατη ήττα της, αλλά έχει τρεις ισοπαλίες και τρεις νίκες από τότε.

Εξακολουθεί να είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, με την διώκτρια της, την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, να είναι στο -3 από πίσω της, έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Η χρονιά γι’ αυτήν συνεχίζεται με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο, δεδομένου πώς πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα και νεαρή ομάδα, έχοντας και έναν νέο και νεαρό προπονητή στον πάγκο, τον Τζιανκάρλο Ιταλιάνο, στην πρώτη του σεζόν σε αυτόν.

Γουέλινγκτον Φίνιξ Στατιστικά

*7/13 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

*8/13 G/G εκτός έδρας

Μέλμπουρν Σίτι – Γουέλινγκτον Φίνιξ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ