* 9η αγωνιστική.

* Στα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει μέσα στη δεκαετία, μόνο 1 έληξε με διπλό, το 2017 η Ράσινγκ επικράτησε με 2-1.

* Μόνο νίκες έχει η Ράσινγκ στην έδρα της απέναντι στη Σαρμιέντο, σε όλα τα ματς που έχουν δώσει στη σύγχρονη ιστορία τους.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Πλατένσε εκτός χωρίς σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο φώναξε για πέναλτι που το VAR θα μπορούσε να είχε υποδείξει, είχε πιο καθαρές ευκαιρίες από την αντίπαλο.

Χαμένη ευκαιρία ήταν αυτή η ισοπαλία στο Βισέντε Λόπες, δεν έδωσε συνέχεια στο θρίαμβο στο κλάσικο της Αβεγιανέδα με την Ιντεπεντιέντε, όπως προσδοκούσε ο κόσμος της. Η εμφάνιση πάντως ήταν αρκετά καλή, απλώς ίσως και λόγω τύχης, αποδείχθηκε μη επαρκής για να πάρει τη νίκη.

Οριακά εντός τετράδας του ομίλου, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Της λείπει η σταθερότητα, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει ένα σερί νικών για να πάρει την απόσταση που θέλει από τις υπόλοιπες. Τώρα μάλιστα, που έχει “ξυπνήσει” για τα καλά και η Μπόκα, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, ματς όπως αυτό με τη Σαρμιέντο, πρέπει να τα κερδίζει με κάθε τρόπο.

Ιδιαίτερη υποδοχή ετοιμάζουν οι οπαδοί στον αντίπαλο φορ, Λισάντρο Λόπες, μια εμβληματική μορφή του συλλόγου. Η Ράσινγκ θα τιμήσει τον Λόπες πριν τη σέντρα, φημολογείται μάλιστα πως αφού κρεμάσει τα παπούτσια του, θα επιστρέψει στο σύλλογο με διοικητικό πόστο.

Αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει ο χαφ Ναρντόνι.

Ράσινγκ Κλουμπ Στατιστικά

* Τρέχει σερί με 3 N/G & under 2,5.

* N/G τα 3/4 εντός που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-2 από την Ουνιόν Σάντα Φε εντός. Προηγήθηκε με τον Λόπες (35’), ισοφαρίστηκε με ένα πέναλτι που εντόπισε το VAR και μετέτρεψε σε γκολ ο Γκάμπα (65’), ήρθε η ολική ανατροπή από τον Μπαλμπόα στο 80’.

Ούτε με τον Νταμόντε βρήκε λύση, στο ντεμπούτο του ήρθε αυτή η ήττα και μάλιστα με ανατροπή. Κακή εμφάνιση δεν έκανε, είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 από αντεπίθεση, κατέρρευσε όταν ισοφαρίστηκε και έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο να της στερήσει και το βαθμό.

Καλείται να σηκώσει κεφάλι το συντομότερο διότι στη συνολική βαθμολογία ήδη έπεσε τελευταία. Ωστόσο σε δύσκολη θέση είναι και στη βαθμολογία των μέσων όρων, τρίτη από το τέλος έχει βρεθεί και από κάτω της είναι οι δυο “νεοφώτιστες”, Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια και Ριέστρα, οι οποίες έχουν ευμετάβλητο μέσο όρο και με ένα μικρό θετικό σερί μπορούν να την αφήσουν πολύ πίσω. Στην Αβεγιανέδα βέβαια, δεν έχει και μεγάλα περιθώρια, για το βαθμό θα πάει και αν τον κατασκτήσει, θα πανηγυρίσει κιόλας.

Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον βετεράνο σκόρερ Λισάντρο Λόπες, ο οποίος αντιμετωπίζει την ομάδα που υποστηρίζει από παιδί και τον ανέδειξε. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, έχει σκοράρει στο “Σιλίντρο” κατά της Ράσινγκ στο παρελθόν και φυσικά δεν πανηγύρισε το γκολ. Τραυματίας ο παρτενέρ του στην επίθεση, Φακούντο Φερέιρα.

Σαρμιέντο Στατιστικά

* Δεν έχει κερδίσει από τις 06/11, αν χάσει και από τη Ράσινγκ, συμπληρώνει 4 μήνες χωρίς νίκη.

* G/G τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σε Κόπα ντε λα Λίγκα και κύπελλο.

Ράσινγκ Κλουμπ-Σαρμιέντο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ