* 27η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 9 τελευταία μεταξύ τους η Ατλέτικο Μαδρίτης, κέρδισε τα 7, τα 4 εντός έδρας.

* Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε πρώτη γκολ στα 8/9 τελευταία.

* Πρώτος γύρος: Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0 (20/08)

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Βαριά ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-0 στο κύπελλο. Από το πρώτο ημίχρονο είχαν τελειώσει τα πάντα με τα δύο γκολ των αδερφών Γουίλιαμς, Ινιάκι (13’) και Νίκο (42’), στο 61’ ο Γκουρουθέτα έκλεισε το σκορ.

Αποκλείστηκε από τον τελικό του κυπέλλου με δύο ήττες, κάτι που σαφώς και δεν είναι τιμητικό για εκείνη. Φάνηκε πολύ κατώτερη των απαιτήσεων ενός τόσο σημαντικού αγώνα, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά τις σπατάλησε μόνη της με πολύ κακό τρόπο. Την ίδια στιγμή, αμυντικά ήταν εντελώς απροετοίμαστη για τις αντεπιθέσεις της Αθλέτικ, γι’ αυτό και προέκυψε το σκορ που προέκυψε.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση, ούτε στο πρωτάθλημα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην έδρα της ουραγού, Αλμερία. Το ροτέισον που έγινε δεν αποτελεί δικαιολογία, η εμφάνιση που πραγματοποίησε ήταν πολύ “φτωχή” και όχι αρκετή για να πιστεύουν ο Σιμεόνε και οι παίκτες του πως δικαιούνταν κάτι περισσότερο.

Προς το παρόν δεν κινδυνεύει άμεσα η θέση της στην πρώτη τετράδα, χρειάζεται όμως προσοχή και σίγουρα επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Μπέτις. Το άσχημο για τον Σιμεόνε είναι πως δεν μπορεί να βάλει όλους τους βασικούς χωρίς να κάνει δεύτερες σκέψεις, όλοι είναι πολύ κουρασμένοι από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο “Σαν Μαμές”, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και ήδη οι περισσότεροι δείχνουν πολύ επιβαρυμένοι από τα συνεχή παιχνίδια.

Παρατηρήσεις για την άμυνα είχε να κάνει ο Σιμεόνε στις τελευταίες του δηλώσεις. “Χρειαζόμαστε βελτίωση στην ένταση και στην πίεση που ασκούμε από την άμυνα. Αν δυναμώσει ο καθένας ατομικά σε αυτό, θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα συνολικά” τόνισε ο κόουτς.

Συνεχίζει με τα ίδια, πολύ σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόλις 1 νίκη, το 5-0 εντός επί της Λας Πάλμας, για το πρωτάθλημα.

* Στα 5/7 τελευταία δέχτηκε πρώτη γκολ, τα 4 τα έχασε χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΠΕΤΙΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 3-1 εντός επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Προηγήθηκε με 2-0 με το γκολ του Άβιλα (13’) και το αυτογκόλ του Μπερτσίτσε (38’), απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά από αποβολή του εξτρέμ Νίκο Γουίλιαμς (40’), αλλά δέχτηκε μείωση από τον Γκουρουθέτα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη το “τελείωσε” με το γκολ του Τζόνι Καρντόζο στο 67’.

Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια Αθλέτικ που εμφανώς είχε το μυαλό στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Συγκεντρωμένη και συγκροτημένη, εκμεταλλεύτηκε τις ασυνήθιστες αμυντικές απροσεξίες των Βάσκων και με το 2-0 που διαμορφώθηκε από νωρίς, ουσιαστικά “καθάρισε” το παιχνίδι, ασχέτως αν στην πορεία η Αθλέτικ μείωσε. Ήταν εμφανές πως οι βαθμοί δεν θα χαθούν, όπως και επιβεβαιώθηκε στο τέλος.

Θα δώσει τη μάχη της εξάδας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ως το τέλος και η αλήθεια είναι πως έχει το πάνω χέρι για ψυχολογικούς λόγους. Στη Μαδρίτη ωστόσο πάει ως καθαρό αουτσάιντερ, θεωρητικά δεν έχει την ποιότητα να πάρει κάτι από μια Ατλέτικο που έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη. Αυτό όμως ίσως να την καθιστά πιο επικίνδυνη, αφού θα μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει να χάσει απολύτως τίποτα.

“Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στην έδρα του αλλά εμείς πάμε να νικήσουμε. Θα παμε για να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε” τόνισε ο κόουτς Πελεγκρίνι.

Μαζικές επιστροφές βασικών που είτε αποθεραπεύτηκαν, είτε εξέτισαν ποινές. Ο Πελεγκρίνο αποκτά έναν ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά την ενδεκάδα, καθότι θα έχει ξανά διαθέσιμους τους αμυντικούς Μιράντα και Παπασταθόπουλο, τους μέσους Γκίδο Ροντρίγκες και Ρόκα και τον εξτρέμ Αγιόθε Πέρεθ.

Μπέτις Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ, G/G τα 2 πιο πρόσφατα.

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 under 2,5, έσπασε σερί στο τελευταίο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπέτις στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ