36η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μπάρνσλεϊ-Γουίκομπ 1-0.

ΓΟΥΙΚΟΜΠ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Τσέλτεναμ, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Λόου στο 86’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Λουμπάλα στο 89’.

Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Γουίκομπ. Είχε τον έλεγχο του αγώνα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε δύο περιπτώσεις στα τελευταία λεπτά του ματς. Αμυντικά δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη.

Να διπλασιάσει τις νίκες της θέλει ιδανικά, εκμεταλλευόμενη το πλεονέκτημα έδρας που έχει για δεύτερο σερί παιχνίδι. Πολλά τα σκμαπανεβάσματα στην απόδοσή της, δείχνει να μην μπορεί να βρει σταθερότητα, όμως σε γενικές γραμμές είναι μαχητική και συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα, ειδικά όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Αμυντικά δεν είναι και από τις πιο σταθερές ομάδες και κυρίως όταν βρίσκεται υπό έντονη πίεση.

Γουίκομπ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ντέρμπι με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπράντλεϊ στο 18’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Φίλιπς στο 33’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ίδιο στο 66’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και νίκη για τη Μπάρνσλεϊ. Μπορεί να μπήκε νωθρά μένοντας πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ισοφαρίζοντας αρχικά στο πρώτο ημίχρονο και ολοκληρώνοντας στην επανάληψη την ανατροπή.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει, περνώντας από την έδρα της Γουίκομπ. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει βρει ρυθμό και προέρχεται από σημαντικό τρίποντο. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες που βγάζουν συχνά οι γηπεδούχοι όταν βρίσκονται υπό πίεση, προκειμένου να βρει πιο εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα. Αμυντικά κάθε άλλο παρά άτρωτη είναι, παρ’ όλα αυτά δεν φαίνεται να την επηρεάζει ιδιαίτερα αυτό στα αποτελέσματά της.

Μπάρνσλεϊ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουίκομπ – Μπάρνσλεϊ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ