*2η αγωνιστική των πλέι άουτ.

*Με απόφαση της ομοσπονδίας απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών για τους φιλοξενούμενους.

*Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Δόξα Κατωκοπιάς – Καρμιώτισσα 2-2, Καρμιώτισσα – Δόξα Κατωκοπιάς 3-1

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί του Απόλλωνα Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Ναμπί στο 86ο λεπτό.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Δόξα Κατωκοπιάς, μετά από πέντε παιχνίδια στα οποία και μετρούσε μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη φιλοξενήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού, στην έδρα του οποίου επικράτησε με 0-1.

Εκμεταλλεύτηκε το εκτεταμένο ροτέισον των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν το μυαλό στο κύπελλο, και ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Είχε μάλιστα και δοκάρι λίγο μετά το μισάωρο, ενώ είδε τον Απολλωνα να έχει και αυτός δοκάρι λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας. Η ίδια όμως ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε, “κλέβοντας” το τρίποντο με γκολ στα τελευταία λεπτά.

Παρά τη νίκη αυτή, παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ είναι μόλις στο -5 από τη ζώνη της σωτηρίας πλέον. Ηττήθηκε και στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Δόξα Κατωκοπιάς Στατιστικά

*No Goal τα 7/8 τελευταία παιχνίδια.

*No Goal τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον Εθνικό Άχνας, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε με τον Θεοδώρου στο τρίτο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (27′, 47′).

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η Καρμιώτισσα, μετά και τις δυο νίκες που πήρε κόντρα σε Δόξα Κατωκοπιάς (3-1 εντός) και ΑΕ Ζακακίου (1-2 εκτός). Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, η ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε από τον Εθνικό Άχνας, στην έδρα του οποίου έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1.

Ευτύχησε να πάρει προβάδισμα με το “καλημέρα”, όμως δεν ήταν ικανή να το κρατήσει για πολύ καθώς μέχρι τα μέσα του ισορροπημένου πρώτου ημιχρόνου, δέχθηκε την ισοφάριση. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια όμως είδε την αντίπαλο να ολοκληρώνει την ανατροπή, ενώ αν δεν ήταν ο πορτιέρο Άντος, το σκορ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Μετά και από αυτή την απώλεια, είναι σε κρίσιμη θέση και μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ηττήθηκε στις 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες είχε παράλληλα και ένα διπλό.

Καρμιώτισσα Στατιστικά

*Over 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Δόξα Κατωκοπιάς – Καρμιώτισσα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ