*19η αγωνιστική

*Σε προηγούμενα παιχνίδια τους φέτος: Μέλμπουρν Σίτι – Μακάρθουρ 3-3

*3/3 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ

Προηγούμενο ματς: Η Μακάρθουρ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά τελικά έφερε 2-2 εκτός έδρας με τη Νιουκάστλ Τζετς. Άνοιξε το σκορ με τον Νταβίγια στο 69’, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα. Ισοφαρίστηκε σχεδόν άμεσα από τον Γκούντγουιν στο 71’ και παρόλο που προηγήθηκε με τον Ζερμέν στο 81’ και πάλι, έκανε ένα τελείως ανόητο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σταματελόπουλος στο 89’.

Η Μακάρθουρ συμπλήρωσε τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, φέρνοντας ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας απέναντι στην Νιουκάστλ Τζετς, με τα δύο εξ αυτών να είναι στο γήπεδό της. Και μάλιστα έχει πλέον τις δεύτερες περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ μετά τον αποκλεισμό της από το AFC Cup μοναδικός της στόχος είναι το πρωτάθλημα και να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτό.

Έχει ανέβει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα play off για την διεκδίκηση του τίτλου. Είναι στο +6 από την όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα που δεν οδηγεί πουθενά, αλλά και στο -5 από την δεύτερη θέση.

Μακάρθουρ Στατιστικά

*11/13 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*7/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Η Μέλμπουρν Σίτι έφερε 1-1 εκτός έδρας απέναντι στο Σίδνεϊ, ισοφαρίζοντας με τον Τίλιο στο 61ο λεπτό το τέρμα που δέχθηκε από τον Κόρτνεϊ – Πέρκινς στο 29’.

Η Μέλμπουρν Σίτι απέφυγε την ήττα, αλλά πάλι δεν κέρδισε, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο του Σίδνεϊ. Δεύτερη συνεχόμενη, τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει. Αλλά ήταν και η πρώτη μακριά από την έδρα της, μετά από τρεις σερί ήττες εκτός έδρας.

Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την ομάδα των τελευταίων ετών που ήταν κυρίαρχος στους αγωνιστικούς χώρους. Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια έχει μείνει τόσο πίσω στο βαθμολογικό πίνακα τέτοια εποχή.

Είναι στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον στο -4 από την έκτη και τελευταία που οδηγεί στα play off για διεκδίκηση του τίτλου, κάτι που σημαίνει πώς δεν μπορεί να μπει εκεί, ούτε αν κερδίσει απόψε.

Μέλμπουρν Σίτι Στατιστικά

*10/14 over 2,5 εκτός έδρας

*10/14 G/G εκτός έδρας

Μακάρθουρ – Μέλμπουρν Σίτι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ