*25η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1.

*Μόλις μία νίκη έχει ο Παναιτωλικός στα τελευταία 27 ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (1-2-24).

*Ο Ολυμπιακός σκόραρε τουλάχιστον 2 γκολ στα τελευταία 19/20 ματς κόντρα στον Παναιτωλικό ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Eντός έδρας ήττα 1-3 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το 1-0 ο Χατζηθεοδωρίδης στο 5’, το 1-1 ήρθε με αυτογκόλ του Τορεχόν στο 72’, το 1-2 ήρθε στο επόμενο λεπτό απ’ τον Ζίβκοβιτς. Το τελικό 1-3 ήρθε απ’ τον Κωνσταντέλια.

Έκανε τεράστια προσπάθεια κόντρα στον ΠΑΟΚ, μπήκε εξαιρετικά στο γήπεδο, το πλάνο του δούλεψε για περίπου 25 λεπτά, είχε γκολ και καλές στιγμές! Στη συνέχεια ο δικέφαλος έβγαλε την ποιότητα του στο γήπεδο, είχε δύο δοκάρια μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός μπήκε ξανά με ορμή, απείλησε με δεύτερο γκολ, αλλά στην πορεία του αγώνα ο ΠΑΟΚ έγινε κυρίαρχος, είχε ακυρωθέν γκολ, βρήκε μέσα σε δύο λεπτά την ανατροπή. Στο φινάλε ήρθε το 1-3 για τους Θεσσαλονικείς, που έβγαλαν χαρακτήρα και δείγματα πολύ καλής ομάδας.

«Χάσαμε λόγω ποιότητας του αντιπάλου. Είχαμε ευκαιρίες να βρούμε κι άλλο γκολ, είχε και ο ΠΑΟΚ όμως δύο δοκάρια. Μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης δεν δεχτήκαμε πίεση. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε ο κόουτς Πετράκης.

Η ομάδα του επέστρεψε στις ήττες μετά το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μετρά ρεκόρ 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με 19 πόντους είναι 11η, στο +2 από ΠΑΣ Γιάννινα, Κηφισιά και Βόλο. Επιστρέφουν οι Καρέλης (Επιθετικός, 16,1) και Μπ. Ντουάρτε (Αμυντικός, 20,2), τιμωρημένος ο Μλάντεν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια του.

*G/G στα 6/7 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Το 0-1 ο Γιαμπλόνσκι στο 45’, ισοφάρισε ο Ελ Κααμπί στο 79’ με πέναλτι, το 2-1 ο ίδιος παίκτης στο 87’.

Δεν έπιαψε τα στάνταρ απόδοσης προηγούμενων εμφανίσεων, αλλά πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, απείλησε σοβαρά μόλις σε μια φάση, ο Αστέρας είχε τεράστια ευκαιρία από στατικό και βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές βοήθησαν τον Ολυμπιακό να γίνει πιο επιθετικός, πίεσε περισσότερο, έβγαλε φάσεις, αλλά χρειάστηκε πέναλτι στο 79’ για να έρθει το 1-1. Λίγο πριν το φινάλε το τελικό 2-1 με τον φορμαρισμένο Ελ Κααμπί, που «κουβαλά» μετά την αποχώρηση Καρβαλιάλ, έχει σκοράρει 7 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια!

«Η νίκη δεν οφείλεται μόνο στις αλλαγές, γιατί και στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δε σκοράραμε. Πετύχαμε όμως με τις αλλαγές αυτό που θέλαμε, η άμυνά μας ανέβηκε πιο ψηλά και σημειώσαμε τα γκολ, αλλά και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την κούραση ως δικαιολογία. Έχουμε αποδεχτεί ότι θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες και για αυτό κάνουμε αλλαγές», είπε ο κόουτς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός έχει βελτιώσει αρκετά την εικόνα της ομάδας του, παίρνει βοήθειες απ’ τους ποιοτικούς Όρτα, Τσικίνιο και Κάρμο, ενώ μαζί του είναι «αναγεννημένος» ο καθοριστικός Ποντένσε, που έκανε τη διαφορά και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν το έκτο «τρίποντο» στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές για τον Ολυμπιακό, ανέβηκε στους 50 πόντους και πλέον είναι στο -2 απ’ τον Παναθηναϊκό, στο -4 απ’ τον ΠΑΟΚ και στο -5 απ’ την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές σήμερα στην ενδεκάδα, έμειναν εκτός για ανάσες οι Φορτούνης, Κάρμο, Όρτα και Ροντινέι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 5/9 τελευταία παιχνίδια του.

*ΝG στα 5/8 τελευταία παιχνίδια του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ