9η αγωνιστική (Κλαουζούρα)

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου(Απερτούρα): Μαζατλάν-Κλαμπ Αμέρικα 1-2.

ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πατσούκα με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Σάντσες στο 56’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κινόνες στο 66’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σάντσες στο 76’.

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για την Κλαμπ Αμέρικα. Δέχθηκε έντονη πίεση από τους γηπεδούχους, στην οποία υπέκυψε στην επανάληψη, δεχόμενη δύο γκολ. Κατάφερε μεν να ισοφαρίσει λίγο μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος της αναμέτρησης, όμως αυτό δεν της έδωσε θετικό αποτέλεσμα.

Αντίδραση και άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει να πετύχει στο σημερινό παιχνίδι, φιλοξενώντας την κακή αμυντικά Μαζατλάν. Αναμένεται να κυριαρχήσει στο ματς, έχοντας σύμμαχο το κοινό της, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ που θα της δώσει προβάδισμα νίκης και θα της «λύσει» τα πόδια. Σε γενικές γραμμές δεν είναι σταθερή αμυντικά, κάτι που θα πρέπει να προσέξει, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά.

Κλαμπ Αμέρικα Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΑΖΑΤΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Τσίβας Γουαδαλαχάρα με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Γκούζμαν με πέναλτι στο 13’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο στο 55’. Το 1-2 πέτυχε ο Αμαρίγια στο 87’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος στο 90+10’.

Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να σώσει η Μαζατλάν. Παρά το γεγονός ότι έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ δεχόμενη γκολ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, δεν το έβαλε κάτω και εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη συνέχεια κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ματς.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι ύστερα από τον τρόπο με τον οποίο απέφυγε την ήττα στο προηγούμενο ματς και θέλει ιδανικά να φύγει με ένα εξίσου θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ανώτερης Κλαμπ Αμέρικα. Γνωρίζει πως το έργο της είναι δύσκολο και πως θα δεχθεί έντονη πίεση από την αρχή τους ματς, όμως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά κενά που αφήνουν οι γηπεδούχοι στα μετόπισθεν, ώστε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Άλλωστε μετράει έξι σερί παιχνίδια στα οποία βρήκε δίχτυα, ανεξαρτήτως έδρας.

Μαζατλάν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Κλαμπ Αμέρικα – Μαζατλάν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ