*17η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Μακάρθουρ – Γουέλινγκτον Φίνιξ 0-3

*6/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ

Προηγούμενο ματς: Η Μακάρθουρ κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Σαμπάχ για το AFC Cup, ανοίγοντας το σκορ με τον Νταβίγια στο 40’, ενώ πέτυχε δύο ακόμη τέρματα με τον Ντριου (46’, 80’).

Η Μακάρθουρ κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Σαμπάχ, περνώντας στην επόμενη φάση του AFC Cup, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, σε έναν αυστραλιανό “εμφύλιο”.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της, τέταρτη στους οκτώ τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη, αν και το φετινό της μεγαλύτερο σερί είναι του ξεκινήματος της σεζόν, όταν δεν έχασε εννέα αγώνες, με εφτά νίκες σε αυτό το διάστημα.

Στο πρωτάθλημα βρέθηκε πάλι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα play off για την διεκδίκηση του τίτλου. Είναι στο +6 από την όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα που δεν οδηγεί πουθενά, αλλά και ισόβαθμη με την δεύτερη Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, στο -5 από την κορυφή και τη σημερινή της αντίπαλο.

Μακάρθουρ Στατιστικά

*8/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*5/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΙΝΙΞ

Προηγούμενο ματς: Η Γουέλινγκτον Φίνιξ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, σκοράροντας δύο τέρματα στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου, με τον Πένιγκτον, στο 3’ και στο 47’. Ενδιάμεσα γλίτωσε την ισοφάριση από την αντίπαλο της, με το απευθείας φάουλ της να καταλήγει στο δοκάρι.

Η Γουέλινγκτον Φίνιξ επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Γουέστερν Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας τρίτη νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, παραμένοντας αήττητη μέσα στο 2024!

Εξακολουθεί να είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, κάτι που δεν θα αλλάξει ακόμη και αν χάσει σήμερα. Είναι πάντα πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, στο +5 από δύο ομάδες πίσω της, μία εκ των οποίων η σημερινή της αντίπαλος.

Σε κάθε περίπτωση τα πηγαίνει περίφημα, δεδομένου πώς πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα και νεαρή ομάδα, έχοντας και έναν νέο και νεαρό προπονητή στον πάγκο, τον Τζιανκάρλο Ιταλιάνο, ο οποίος δήλωσε θαυμασμό για το ρόστερ της αντιπάλου τους σήμερα, ενώ παραδέχθηκε πώς υπάρχουν κάποια προβλήματα απουσιών.

Γουέλινγκτον Φίνιξ Στατιστικά

*4/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*4/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Μακάρθουρ-Γουέλινγκτον Φίνιξ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ