* 25η αγωνιστική.

* Η Βαλένθια έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 10 τελευταία μεταξύ τους.

* G/G οι 4/5 μεταξύ τους αναμετρήσεις.

* Στον πρώτο γύρο: Σεβίλλη-Βαλένθια 1-2 (12/08).

Δείτε όλα τα παιχνίδια στο κουπόνι παμε στοιχημα

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε από τη Λας Πάλμας εκτός με 2-0 από δύο γκολ στο τέλος από τους Σουάρες (89’) και Καρδόνα (90’+5).

Πάλεψε πολύ σκληρά, έκανε ένα παιχνίδι αντιπροσωπευτικό της φετινής της παρουσίας στη Λα Λίγκα, αλλά στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια από τα Κανάρια. Σκληρό το αποτέλεσμα, άδικο όσο δεν πάει όμως ήταν το σκορ, αν η αντίπαλος άξιζε τη νίκη λόγω μεγαλύτερης επιθετικής διάθεσης που έβγαλε, σίγουρα δεν ήταν για να νικήσει με δύο γκολ διαφορά.

Αυτά τα σκαμπανεβάσματα την κρατούν εκτός μάχης για την Ευρώπη, παρ’ όλο που είναι αρκετά κοντά στην εξάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρεθεί εντός, όταν πλησιάζει και έχει την ευκαιρία να το πετύχει, εκεί κάνει το λάθος βήμα και απομακρύνεται ξανά. Αυτό συνέβη και πάλι, με συνέπεια να έχει ξανά διαφορά μιας νίκης από την έκτη Μπέτις και να την έχει πιάσει σε βαθμούς και η προηγούμενη αντίπαλος, Λας Πάλμας.

Συμπλήρωσε ένα χρόνο στον πάγκο ο Μπαράχα, ο οποίος πέρυσι την έσωσε από υποβιβασμό και φέτος την οδηγεί σε πορεία που μπορεί να χαρακτηριστεί και πρωταθλητισμού με δεδομένο ότι έχει ένα άκρως νεανικό ρόστερ που ακόμα μαθαίνει πως να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο. Ο κόουτς πάντως έριξε το “καρφί” του προς τη διοίκηση σε ανύποπτο χρόνο, “όταν ένας τεχνικός έχει φιλοδοξίες για κάτι παραπάνω, ο σύλλογος οφείλει να τον υποστηρίξει” είχε πει στο τέλος των μεταγραφών, εννοώντας πως ο ίδιος και η ομάδα παλεύουν μόνοι τους. Η διοίκηση ωστόσο έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως το πρώτο της μέλημα είναι η ολοκλήρωση του νέου γηπέδου, το οποίο είναι στα “μπετά”.

Συνεχίζει με τα ίδια προβλήματα τραυματισμών.

Βαλένθια Στατιστικά

* Έχει δεχτεί τουλάχιστον από 1 γκολ στα 3 τελευταία.

* Αήττητη στα 7 τελευταία εντός, κέρδισε τα 5.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΕΒΙΛΛΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός με το γκολ του Ίσαακ Ρομέρο στο 15’.

Αυτή ήταν η Σεβίλλη που θέλει να βλέπει ο κόσμος της και περίμενε να δει από την αρχή της σεζόν. Καλύτερη από την Ατλέτικο δεν ήταν, οι “ροχιμπλάνκος” μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, με τον Ντεπάι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά εκείνο που είναι σαφές είναι πως δεν φάνηκε ποτέ η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων. Απεναντίας, κατά διαστήματα ήταν καλύτερη και μπορούσε κι εκείνη από την πλευρά της να είχε κάνει το 2-0, της ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ στο δεύτερο ημίχρονο.

Τεράστια η βαθμολογική σημασία του συγκεκριμένου αποτελέσματος, πήρε απόσταση δύο νικών από την Κάντιθ και ανασαίνει πιο ελεύθερα στη βαθμολογία, έχοντας και τη Θέλτα στο -3, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του αγώνα της με την Μπαρτσελόνα. Εκεί όμως που μπορεί να κάνει θαύματα αυτή η νίκη είναι στον ψυχολογικό τομέα, όπου οι “σεβιγιάνοι” ήδη έδειχναν ανεβασμένοι.

“Ο κόσμος μπορεί να χαίρεται όσο θέλει, εγώ προτιμώ να μένω προσγειωμένος και να μην παρασύρομαι από ένα αποτέλεσμα. Η νίκη μας έδωσε την ευκαιρία να προπονηθούμε την τελευταία εβδομάδα με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, θέλουμε να νικήσουμε τη Βαλένθια για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα στην ομάδα” ανέφερε ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, που έχει περάσει στο μακρινό παρελθόν και από τον πάγκο της Βαλένθια και είχε παίκτη τον αντίπαλό του, Ρουμπέν Μπαράχα, για τον οποίον μίλησε με τα καλύτερα λόγια ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως προπονητή.

Επιστρέφει ο στόπερ Κίκε Σάλας, ξανά έξω οι χαφ Οκάμπος και Λαμέλα.

Σεβίλλη Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία, τρέχει μίνι σερί με 2 νίκες.

* Στα 8 τελευταία μετράει 6 G/G, τα 5 με over 2,5.

Βαλένθια-Σεβίλλη στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ