* 26η αγωνιστική.

* Under 2,5 οι 4/5 συναντήσεις τους μέσα στη δεκαετία, οι 3 με N/G.

* Στα 5 μεταξύ τους που έγιναν την τελευταία δεκαετία δεν υπάρχει νίκη γηπεδούχου.

* Στον πρώτο γύρο: Τενερίφη-Βιγιαρεάλ 0-1 (13/11).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β’

Προηγούμενο ματς: Διαλύθηκε με 3-0 από τη Μιραντές εκτός. Από το πρώτο μέρος έχανε με 1-0 από το γκολ του Μαρτίν (29’), δέχτηκε άλλα δύο στην επανάληψη από Λασουέρ (68’) και Γκαμπριέλ Μαρτίνεθ (75’).

Πολύ κατώτερη των περιστάσεων στην Αντούβα και πολύ λογικό να έρθει η συγκεκριμένη ήττα και με το σκορ που ήρθε. Δεν είχε ούτε μια καθαρή ευκαιρία στο παιχνίδι, απεναντίας η Μιραντές είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος.

Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και η πτώση στην τελευταία τετράδα της βαθμολογίας, όπως και συνέβη. Στην ισοβαθμία με την τρίτη από το τέλος Αλκορκόν και την Καρταχένα που είναι εκτός ζώνης, όμως εκείνο που έχει σημασία είναι πως αν δεν αρχίσει να παίρνει βαθμούς και κυρίως νίκες, τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα για εκείνη.

“Αυτή η ομάδα είναι σκληρή και ικανή και θα βγει από αυτήν την κατάσταση. Έχουν ελαττώματα ως νεανικό σύνολο, αλλά είναι ικανοί και μπορούν να τα καταφέρουν” δήλωσε ο κόουτς Άλβαρεθ.

“Χείρα βοήθειας” από τον κόουτς της πρώτης ομάδας Μαρθελίνο, ο οποίος δεν θέλει τον υποβιβασμό του συνόλου του Άλβαρεθ, επέστρεψε ο δεξιός μπακ Αλτιμίρα που έχει κάνει αρκετά ματς με την πρώτη ομάδα.

Βιγιαρεάλ Β’ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία, έχασε τα 3, δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ σε όλα.

* Στα 4 τελευταία μετράει 3 over 2,5, τα 2 με G/G.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ με την Ανδόρα εντός. Είχε καθαρές ευκαιρίες για γκολ, δεν εκμεταλλεύτηκε καμία.

Το αποτέλεσμα με την Ανδόρα δεν ήταν απλώς μη ικανοποιητικό, όπως στις προηγούμενες περιπτώσεις που δεν νίκησε εντός. Ήταν πολύ κακό και έφερε και χειρότερες προεκτάσεις. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο, απογοήτευση στα αποδυτήρια και έναν κόουτς Γκαριτάνο σε πολύ δύσκολη θέση, παρά τη στήριξη που παίρνει από τη διοίκηση.

Κακή και η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας, η οποία έχει πέσει κάτω από τη μέση του πίνακα και έχει αρχίσει να πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Προς το παρόν η διαφορά από την τελευταία τετράδα είναι μεγάλη, αλλά με τους ρυθμούς που μειώνεται πλέον όλα είναι πιθανά. Ειδικά με μια ήττα από την τέταρτη από το τέλος Βιγιαρεάλ, μπορεί να βρεθεί ακόμα και στο -5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

“Οι αποδοκιμασίες είναι ένας τρόπος να μας ζητήσουν να δείξουμε περισσότερη προσοχή από δω και πέρα” δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός Μεδράνο. “Εδώ που είμαστε τώρα δεν έχουν νόημα τα λόγια αλλά η δουλειά μέσα στο γήπεδο” τόνισε ο Γκαριτάνο, ο οποίος πάντως ζήτησε ψυχραιμία και όχι ισοπέδωση των όσων έχει δείξει η ομάδα του.

Επιστρέφει ο μπακ Μεδράνο, αμφίβολος ο εξτρέμ Άλβαρο Χιμένεθ.

Τενερίφη Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 6 under 2,5 τα 5 με N/G.

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία, τρέχει ένα μίνι σερί με 2 “λευκές” ισοπαλίες.

Βιγιαρεάλ Β-Τενερίφη στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ