*21η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Χάιντενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης 4-2

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε όλους τους αγώνες στο κουπόνι παμε στοιχημα

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Μάιντς. Το γκολ πέτυχε μόλις στο 2′ ο Ντουκς.

Ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη κατεβασιά της στην αντίπαλη περιοχή και στάθηκε τυχερή στο 17′, όταν ο Κράους τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Τσέτερερ με δυνατό μακρινό σουτ. Η Βέρντερ Βρέμης έριξε κατακόρυφα ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε την κατοχή μπάλας στους γηπεδούχους, ωστόσο δεν το πλήρωσε πανηγυρίζοντας την τρίτη σερί νίκη της μέσα στο 2024.

Διατηρείται αήττητη σε επτά αγωνιστικές με απολογισμό 4-3-0, στις εννέα τελευταίες εντός έδρας γνώρισε δύο ήττες από Χόφενχαϊμ (3-2) και Λεβερκούζεν (3-0). Στις υπόλοιπες σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι “πράσινοι” γνώρισαν την ήττα στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους με τη Χάιντενχαϊμ (σ.σ. αμφότερες εκτός έδρας).

Παραμένουν αήττητοι και στις τρεις που την υποδέχτηκαν (2-1-0), στην τελευταία επικράτησαν με 3-0 τον Οκτώβριο 2021. “Έχουμε πραγματοποιήσει σε γενικές γραμμές καλές εμφανίσεις εντός έδρας, σκοράροντας τακτικά”, είπε ο προπονητής Βέρνερ. Από ίωση ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα ο Μπίτενκουρτ, δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Ντόρτμουντ.

Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αμυντική ασυνεννοησία της Ντόρτμουντ στα πρώτα λεπτά της μεταξύ τους αναμέτρησης, δημιουργώντας δύο τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρει μέχρι το 20′. Στη συνέχεια πήρε τον δεύτερο ρόλο, δέχτηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους και είχε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα Μούλερ.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων λίγο έλειψε να “κλέψει” το “τρίποντο”, όταν ο Σέσα δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας. Τέταρτη σερί ισοπαλία για τη Χάιντενχαϊμ που παραμένει αήττητη σε επτά αγωνιστικές (τρεις νίκες). Φτάνοντας τους 24 βαθμούς βρίσκεται στο -2 από τη σημερινή αντίπαλό της Βέρντερ Βρέμης.

Προβληματίζει εκτός έδρας συγκεντρώνοντας μόλις έξι βαθμούς σε δέκα αγωνιστικές (1-3-6 / διαφορά γκολ 10-20). Στις επτά συνολικά αναμετρήσεις που έδωσε η Χάιντενχαϊμ με τη Βέρντερ Βρέμης δεν υπήρξε ποτέ εκτός έδρας νίκη. Από ίωση ταλαιπωρείται ο Τομάλα, δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ