*20η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία 1-1

*Under 2,5 στα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*2-3 γκολ στα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΚΟΛΩΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Βόλφσμπουργκ. Ο Αλιντού έκανε το 1-0 στο 38′, απάντησαν οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα με Παρέντες.

Έναν βαθμό χρυσάφι απέσπασε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ η Κολωνία, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, παράλληλα είχε σε ετοιμότητα τον Σβέμπε που κατέγραψε τρεις αποκρούσεις, με κορυφαία την εξ επαφής σε προβολή του Παρέντες στο 89′!

Χωρίς νίκη σε έξι αγωνιστικές (0-3-3) παραμένουν οι “τράγοι”, διάστημα στο οποίο σκόραραν μόλις δύο φορές. Ηττήθηκαν μόλις μία φορά σε εννέα αγωνιστικές με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες), παραμένουν αήττητοι στις πέντε τελευταίες.

“Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, το ευχάριστο είναι πως οι οπαδοί παραμένουν αισιόδοξοι και μας δίνουν δύναμη”, είπε ο προπονητής Σουλτζ. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Κολωνία δεν προχώρησε σε καμία μεταγραφική κίνηση στη χειμερινή περίοδο που ολοκληρώθηκε. Δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες ο Λιούμπισιτς, αν συμβεί αυτό τη θέση του θα πάρει ο Μάινα.

ΚΟΛΩΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Μάιντς. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Γκέτσε στο 72′.

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, παρόλα αυτά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που έφερε πριν την αναμέτρηση με τη Μάιντς επιστρέφοντας στο δρόμο των επιτυχιών. Παράλληλα έδωσε συνέχεια σε αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, παραμένοντας βαθμολογικά ζωντανή για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Οι “αετοί” έχουν πετύχει τα λιγότερα γκολ από στημένες φάσεις στην Μπουντεσλίγκα (τρία), παράλληλα επικράτησαν μόλις μία φορά στην έδρα της Κολωνίας σε 19 επισκέψεις τους (πέντε ισοπαλίες, 13 ήττες): Στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 με 1-0.

“Θα ριχτούμε στην αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, πρέπει να βρούμε απλές λύσεις”, ανέφερε ο προπονητής Τόπμελερ. Δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε ο Εκιτικέ (ΕΠ). Επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Μάρμους, αλλά ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ