19η αγωνιστική

*Under 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Στρασμπούργκ – Κλερμόν 0-0

*Στο κύπελλο: Κλερμόν – Στρασμπούργκ 1-3

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΚΛΕΡΜΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 από τη Στρασμπούργκ, για το κύπελλο. Βρέθηκε πίσω με 0-3 (32′, 48′, 60′), για να μειώσει απλά με τον Ζεφάν στο 88ο λεπτό.

Εκτός κυπέλλου τέθηκε για φέτος τουλάχιστον, η Κλερμόν. Την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα του Πασκάλ Γκαστιέν υποδέχθηκε τη Στρασμπούργκ, για τη φάση των “32” της διοργάνωσης, από την οποία και ηττήθηκε με 1-3.

Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνιση της, δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική και αφού βρέθηκε πίσω λίγο μετά το μισάωρο, δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Βρήκε χώρους στη συνέχεια και είχε κάποιες καλές στιγμές, για να μειώσει εν τέλει προς το φινάλε, στο τελικό αποτέλεσμα.

Στρέφει έτσι την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Στο τελευταίο ματς που έδωσε εκεί, φιλοξενήθηκε από τη Ναντ, κόντρα στην οποία πήρε μια σημαντική νίκη με 1-2. Παρόλα αυτά, είναι στην προτελευταία θέση της κατάταξης, πάνω μόνο από τη Λοριάν. Επικράτησε μια φορά στα εννέα φετινά εντός της (1-2-6).

Στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε και πάλι ο Μασαμπά Εντιαγέ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Κάτι που δεν κατάφεραν οι Σεΐκ Ουμάρ Κονατέ και Άλαν Βιρζίνιους.

Κλερμόν Στατιστικά

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Κλερμόν, για το κύπελλο. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τους Σιλά (32′), Ντιαρά (48′) και Μπακουά (60′), πριν δεχθεί απλά τη μείωση στο 88ο λεπτό.

Αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις για τη Στρασμπούργκ, έχοντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, σε αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά φιλοξενήθηκε από την Κλερμόν, της οποίας και επικράτησε με 1-3 για τη φάση των “32” του κυπέλλου.

Ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτή που απειλούσε περισσότερο και ευτύχησε να πάρει προβάδισμα λίγο μετά το μισάωρο. Ακόμη πιο απαιτητική με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, βρήκε πολύ γρήγορα ακόμη δυο τέρματα και στην πορεία κατέβασε ταχύτητα. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και μείωσαν απλά προς το φινάλε.

Τώρα, στους “16” θα υποδεχθεί τη Χάβρη (07/02). Σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα τώρα, έρχεται από το εκτός 1-1 με τη Μαρσέιγ, που ήταν και η πρώτη απώλεια της μετά από τρεις διαδοχικές νίκες. Σταθερά στα μέσα της κατάταξης, προσπαθεί να μείνει κοντά στην εξάδα. Πήρε ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-4-1).

Παραχώρησε δανεικό στη Γκενκ τον Ουκρανό μπακ Εντουάρντ Σομπόλ, ενώ ως ελεύθερος υπέγραψε στη Σοσό ο Μαξίμ Μπαστιάν. Κάτοικος Ρωσίας θα γίνει εκτός απροόπτου ο Ζερζίνιο Νιαμσί, που είναι σε προχωρημένος συζητήσεις με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Γνώριμα τα όποια αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και πάλι, με τον Σαϊντού Σο να είναι στο Κόπα Άφρικα.

Στρασμπούργκ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κλερμόν – Στρασμπούργκ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ