* 23η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Φενέρμπαχτσε μετρά 5 σερί νίκες επί της Ανκαραγκιουτσού.

* Στον 1ο γύρο (03/09): Ανκαραγκιουτσού – Φενέρμπαχτσε 0-1

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Μπασακσεχίρ. Στο 45+2’ αποβλήθηκε ο Φιγκεϊρέδο της Μπασακσεχίρ και στις διαμαρτυρίες του καθοριστικού πέναλτι (90+4’) του Μπατσουαγί αποβλήθηκε και ο Κένι.

Της βγήκε η ψυχή, ξόδεψε σε ένα ακόμη παιχνίδι μισή ντουζίνα μεγάλες ευκαιρίες, αλλά τελικά τα κατάφερε στο ντέρμπι της Τετάρτης και διατηρήθηκε στην κορυφή της Super Lig.

Επέβαλε τον ρυθμό της από το 1ο λεπτό και ουδέποτε απειλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, στο 11 εναντίον 11. Ο Τζέκο όμως ήταν ιδιαιτέρως άστοχος σε τρίτο σερί ματς, τον μιμήθηκε ο Τάντιτς για μείνει δίχως γκολ ως την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος κατασκήνωσε έξω από την περιοχή των 10 της Μπασακσεχίρ, ο Ουντέρ πήρε το γαϊτανάκι των αστοχιών, μέχρι να δοθεί η λύση από την άσπρη βούλα.

Στο 9-2-0 πλέον το αήττητο σερί, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, παραδόξως έχει χάσει περισσότερους βαθμούς στο Καδίκιοϊ, απ’ ότι στα πρωταθληματικά της ταξίδια.

Στα αγωνιστικά νέα, επέστρεψαν σε κανονικό πρόγραμμα οι Μπονούτσι (στόπερ), Κρέσπο (μέσος), Ζάιτς (μέσος) και θα είναι διαθέσιμοι, όπως και ο Τζικού (στόπερ) που επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Προπονείται και ο Μπεκάο (στόπερ) που λείπει καιρό, αλλά δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα εκτός ο τιμωρημένος Οστερβέλντε (στόπερ), οι τραυματίες Φρεντ (μέσος), Πέρες (στόπερ) και διεθνής Νιγηριανός Σάμουελ (δεξί μπακ).

Τελευταίο μεταγραφικό χτύπημα ο Σογιουντσού (στόπερ) από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΝΚΑΡΑΓΚΙΟΥΤΣΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Καραγκιουμρούκ. Ο Γκιουνερέν (24’) άνοιξε το σκορ και ο Μακέντα (61’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

3η διαδοχική εντός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα της πρωτεύουσας, συμπλήρωσε 5 ματς δίχως ήττα (3-2-0) ανεξαρτήτως διοργάνωσης και πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη βαθμολογική ηρεμία.

Την Τετάρτη γλίτωσε την ψυχρολουσία χάρη σε σούπερ επέμβαση του κίπερ της σε αντίπαλο κόρνερ και στη δεύτερη καλή επιθετική της μετάβαση πήρε το προβάδισμα. Απειλήθηκε σε στατικές φάσεις λίγο πριν και λίγο μετά την ανάπαυλα και στο δεύτερο μέρος έδωσε μέτρα στον αντίπαλο (28% κατοχή). Περιόρισε τους κινδύνους παίζοντας σε χαμηλά μέτρα, ο Μακέντα εκμεταλλεύτηκε γκάφα αντίπαλου στόπερ για το 2-0 και στις αντεπιθέσεις των τελευταίων λεπτών είχε τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

“Η προσπάθεια των παικτών να εφαρμόσουν όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις, η αφοσίωσή και η ομαδική τους ενέργεια από την ημέρα που φτάσαμε στην ομάδα μας κάνουν πολύ χαρούμενους.” δήλωσε ο κόουτς Εμρέ.

Επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και είναι έτοιμος για να ξεκινήσει ο βασικός φορ Σόου, αντιθέτως συνεχίζει με το Πράσινο Ακρωτήριο ο Ροντρίγκες (εξτρέμ). Σταθερή η απουσία του τραυματία Ουλουντάγκ (αρ. μπακ).

ΑΝΚΑΡΑΓΚΙΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 9/10 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Φενέρμπαχτσε – Ανκαραγκιουτσού στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ