*23η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Ραπίντ Βουκουρεστίου – Ντιναμό Βουκουρεστίου 4-0

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Μόλις μία νίκη έχει η Ραπίντ Βουκουρεστίου στα 13 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ντιναμό (7-5-1).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Πετρολούλ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Ζαϊρ στο 80′.

Δίχως να είναι καλή στην δημιουργία και ουσιαστικά άφαντη επιθετικά, ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Πετρολούλ στο Πλοϊέστι. Το μεγάλο πρόβλημα των πρωτευουσιάνων, άλυτο ακόμα από τον νέο προπονητή Κόπιτς, είναι το σκοράρισμα. Σκόραρε μόλις 13 γκολ σε 22 αγώνες, έχοντας την πιο αδύναμη επίθεση στη κατηγορία.

Ο Ρόσου είναι τραυματίας και οι νεοφερμένοι Βελικόσκι και Μιλάνοβ δεν είχαν λάβει τα έγγραφά τους μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα. Αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Ιγκλέσιας. Απέκτησε τον Ραϊλεάν (κίπερ) από την Τσίντια.

Ντιναμό Βουκουρεστίου Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με ανατροπή στο ροντέο απέναντι στην Κραϊόβα εντός έδρας με 4-3. Η αντίπαλος πήρε προβάδισμα στο 25′, ισοφάρισε η ίδια λίγο πριν την ανάπαυλα (43′). Μπήκε άσχημα στην επανάληψη και η Κραϊόβα κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμά της (51′) και να πάρει «μαξιλαράκι» (56′). Ωστόσο, στην συνέχεια ήταν να σαν να έφυγε από το γήπεδο, αφού δέχτηκε τρία γκολ (76′, 81′, 90+4′).

Απίστευτη η ανατροπή που σημείωσε την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Κραϊόβα 1948, η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη όπως είναι άλλωστε και λογικό, μετά από αυτή την σπουδαία νίκη. Είχε να κερδίσει έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα (0-3-3) και εκκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2024.

Οι Πετρίκλα και Κάιτ εξακολουθούν να είναι τραυματίες, ενώ ο Κρασνίτσι έχει και κάποια ιατρικά προβλήματα, όπως ανακοίνωσε ο μέτοχος Ανγκελέσκου σε τηλεοπτική παρέμβαση.

Ραπίντ Βουκουρεστίου Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ