3η αγωνιστική (Κλαουζούρα)

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου(Απερτούρα): Τσίβας Γουαδαλαχάρα-Κλαμπ Τιχουάνα 1-0.

ΚΛΑΜΠ ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Άλτας, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της, παρ’ όλα αυτά έφυγε με ισόπαλο αποτέλεσμα από την έδρα της Άτλας. Είχε μεν ευκαιρίες, απείλησε με μερικές από αυτές, αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, όμως παρέμεινε σταθερή, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη έστω και δύσκολα.

Μια πιο καλή εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι, παίρνοντας την πρώτη της νίκη στη φετινή Κλαουζούρα. Στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της αδικήθηκε από το αποτέλεσμα σε σχέση με την εμφάνισή της, όμως μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί σήμερα τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων, ώστε να βρει το πρώτο της γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Κλαμπ Τιχουάνα Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΣΙΒΑΣ ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Τίγκρες με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Κόρδοβα στο 61’.

Θετικά στοιχεία άφησε παρά την ήττα η Τσίβας Γουαδαλαχάρα. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η άμυνά της δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, όμως στη μοναδική ευκαιρία με την οποία βρήκαν στόχο οι γηπεδούχοι, τη μετέτρεψαν σε γκολ.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει και ίσως έχει την κατάλληλη ευκαιρία για να τη βρει σήμερα, καθώς αντιμετωπίζει την μετριότατη μέχρι στιγμής Κλαμπ Τιχουάνα. Μπορεί να έχει αφήσει θετικά στοιχεία στις αναμετρήσεις της, παρ’ όλα αυτά σκοράρει με το σταγονόμετρο, ενώ δέχεται σχετικά εύκολα γκολ, τα οποία της έχουν κοστίσει.

Τσίβας Γουαδαλαχάρα Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Κλαμπ Τιχουάνα – Τσίβας Γουαδαλαχάρα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ