* 22η αγωνιστική

* Νο Goal τα 8 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Χατάισπορ δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια στην Μερσίν.

* Στον 1ο γύρο (27/08): Αλάνιασπορ – Χατάισπορ 0-0

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από την Κασίμπασα. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Βινκ (74’), Ντα Κόστα (79’), Φαλ (89’).

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η ξενιτεμένη της λίγκας, το Σάββατο γνώρισε μία ακόμη ήττα, έφτασε τα 9 παιχνίδια δίχως νίκη (0-4-5) στην Super Lig για να βρεθεί εντός επικίνδυνης ζώνης για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν.

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Χατάισπορ, μοιραίος ο Στράντμπεργκ που ξεκίνησε ξανά στην κορυφή. Ξόδεψε τρεις σημαντικές ευκαιρίες, σημάδεψε το δοκάρι εξ επαφής σε κόρνερ, νικήθηκε από το Γιαννιώτη σε πλάγιο τετ α τετ αντεπίθεσης. Διαφορετικό το σκηνικό μετά την ανάπαυλα, η Κασίμπασα είχε δοκάρι, πριν προηγηθεί με υπέροχο φαλτσαριστό του δεξιού της μπακ, μετά από γρήγορα (αντικανονικά) εκτελεσμένο πλάγιο. Από τη δεξιά πλευρά ήρθε και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, από λάθος εκτέλεση πλαγίου της Χατάισπορ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

“Είμαστε μια ασταθής ομάδα. Μερικές φορές γίνεται δύσκολο να ξεδιπλώσουμε τις σκέψεις μας στο γήπεδο, αλλά ο διαιτητής έκανε λάθος στο πρώτο γκολ” δήλωσε ο κόουτς Ντεμιρέλ.

Σημαντικές οι επιστροφές των βασικών Καρντεσλέρ (κίπερ), Γκουλάμ (αρ. μπακ) που εξέτισαν τιμωρία καρτών, αλλά οι τραυματίες Ζε (εξτρέμ), Ααμπίντ (μέσος) δεν αναμένεται να επιστρέψουν.

ΧΑΤΑΪΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/8 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 7/9 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Ρίζεσπορ. Ο Βαρεσάνοβιτς (51’) άνοιξε το σκορ για την Ρίζεσπορ, αλλά οι Καρατσά (70’), Σίστο (90+1’) γύρισαν το ματς για την Αλάνιασπορ.

Επιστροφή στις νίκες μετά από σχεδόν ένα μήνα και τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες (0-2-2) σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ανέπνευσε βαθμολογικά, πήγε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και την σημερινή της αντίπαλο.

Ισορροπημένο και άχρωμο το πρώτο ημίχρονο του σαββατιάτικου αγώνα, δίχως τελική εντός εστίας, δίχως ευκαιρία εκατέρωθεν. Σεμιναριακό το ξεδίπλωμα της Ρίζεσπορ σε μετάβαση για το 0-1 στο ξεκίνημα της επανάληψης, το οποίο έδωσε σφυγμό στην αναμέτρηση. Άνοιξε ο ρυθμός, η Αλάνιασπορ πίεσε, είχε δοκάρι με τον αρχηγό Καρατσά, πριν ο ίδιος ισοφαρίσει σε φάση διαρκείας από κόρνερ, με το 1ο του γκολ στην σεζόν. Ακολούθως η Ρίζεσπορ έχασε τεράστια ευκαιρία σε στατικό, απάντησε με δυνατή ευκαιρία η Αλάνιασπορ για να γυρίσει το ματς με απίθανη βολίδα στο φόρτωμα της αντίπαλης περιοχής.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την αντίδραση της ομάδας του δήλωσε ο κόουτς Τεκέ, αλλά επεσήμανε ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Με δύο νέες απουσίες έφυγε η αποστολή για την Κωνσταντινούπολη, καθώς συμπλήρωσαν κάρτες οι ποιοτικοί Μπάλκοβετς (αρ. μπακ) και Νοβάις (μέσος). Σταθερά τραυματίας ο Σίλβα (φορ), συνεχίζει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Λόιντε (δεξί μπακ).

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Χατάισπορ – Αλάνιασπορ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ