*21η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μίλαν – Ουντινέζε 0-1

*GG στα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 ημίχρονο στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά πάμε στοίχημα

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με τη Φιορεντίνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με Λόβριτς (10′) και Τοβέν (73′), απάντησαν ισάριθμες οι Μπελτράν (55′) και Ενζολά (87′ πεν.).

Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της στο “Artemio Franchi”, δημιουργώντας εξαιρετικές ευκαιρίες για να πανηγυρίσει το “τρίποντο”. Βέβαια, η Ουντινέζε θα πρέπει να αισθάνεται και λίγο τυχερή, αν αναλογιστούμε πως η Φιορεντίνα είχε δοκάρι σε σουτ του Μποναβεντούρα στις καθυστερήσεις για την ολική ανατροπή των δεδομένων.

Το συγκρότημα του Τσόφι πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε εννέα αγωνιστικές επί της Μπολόνια (3-0 εντός) στις 30 Δεκεμβρίου, στις υπόλοιπες σημείωσε πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις επτά τελευταίες στην “Dacia Arena” έχει απολογισμό 1-5-1, ηττήθηκε στην τελευταία από τη Λάτσιο (2-1) στις 7 του μηνός.

“Δεν επηρεαζόμαστε από το μεταγραφικό παζάρι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τη Μίλαν θα χρειαστεί να παίξουμε άσχημα και δυνατά. Αφήσαμε πίσω την πρώτη μεταξύ μας αναμέτρηση”, υπογράμμισε ο προπονητής Τσόφι. Στις έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις που υποδέχτηκαν τους “ροσονέρι”, οι “τζεμπρέτε” ηττήθηκαν μόλις τρεις φορές (έξι νίκες, δύο ισοπαλίες): Τον Σεπτέμβριο 2015 (3-2), τον Νοέμβριο 2018 (1-0) και το Νοέμβριο 2020 (2-1).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΙΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) της Ρόμα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Αντλί (11′) και Ζιρού (56′), μείωσε ο Παρέντες με πέναλτι στο 69′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τεό Ερναντέζ στο 84′.

Έβγαλε αντίδραση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, πετώντας στο καναβάτσο την, επίσης, προβληματική Ρόμα στο “San Siro”. Αποφασιστικοί οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους πανηγυρίζοντας την τέταρτη νίκη τους σε πέντε αναμετρήσεις.

Στις οχτώ τελευταίες έχουν απολογισμό 6-1-1. Φτάνοντας τους 42 βαθμούς οι “ροσονέρι” διατηρούνται στην 3η θέση, στο +9 από την 5η Αταλάντα και στο -7 από τη 2η Γιουβέντους. “Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ουντινέζε. Θα δούμε που βρισκόμαστε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος σε τέσσερις μήνες”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο προπονητής Πιόλι που θα πρέπει να θεωρείται “τελειωμένος” ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει ενδιαφέρον από Άραβες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν. Ο Τζέρι Καρντινάλε φέρεται ανοιχτός στην είσοδο κάποιοι συμπαίκτη, με τον ίδιο να διατηρεί την πλειοψηφία. Προσεχώς αναμένεται να γίνουν σχετικές συζητήσεις. Παραχωρήθηκε έναντι 1,5 εκ. ευρώ ο Μεσίας (ΜΕ) στην Τζένοα.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Ουντινέζε – Μίλαν από τους Betarades!

ΜΙΛΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 10/11 τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε 2+ γκολ στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ