*Αγώνας εξ αναβολής

*Σε προηγούμενους γύρους: Ιστ Φάιφ-Πίτερχεντ 0-2, Πίτερχεντ-Ιστ Φάιφ 0-3

*6/7 N/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΣΤ ΦΑΪΦ

Προηγούμενο ματς: H Ιστ Φάιφ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Κλάιντ, ούσα τυχερή που δεν έχασε. Προηγήθηκε μόλις στο 5’ με τον Όστιν, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Ρένι στο 35ο λεπτό και υπήρξαν στιγμές που κινδύνεψε να δεχθεί δεύτερο τέρμα.

Η Ιστ Φάιφ έφερε δεύτερη ισοπαλία στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν χάνει, αυτή τη φορά με 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Κλάιντ, σε ένα παιχνίδι που πιθανόν να μην άξιζε ούτε ένα βαθμό!

Και στην έδρα της έχει δύο ήττες και τέσσερις νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει σε αυτήν!

Υποχώρησε στην έβδομη θέση, αλλά διατηρείται στο +8 από την τελευταία που οδηγεί στα play off παραμονής και είναι στο -10 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off ανόδου.

Ιστ Φάιφ Στατιστικά

*6/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*7/10 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Πίτερχεντ έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Στρανράερ, με δύο γκολ που δέχθηκε στις αρχές κάθε ημιχρόνου, από τον Τζόνστον στο 7’ και από τον Ορ στο 47ο λεπτό.

Η Πίτερχεντ επανήλθε γρήγορα στις ήττες, τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετά τη μία και μοναδική της νίκη σε αυτό το διάστημα. Επομένως διανύει την χειρότερη της περίοδο και επισήμως πλέον. Οι δύο είναι στα πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από την έδρα της, εκεί που δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές.

Ακόμη βέβαια διατηρείται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +3 από την Σπάρτανς πίσω της , στο -14 από την πρωτοπόρο Στενχάουσμιρ, αλλά έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο. Τουλάχιστον είναι και στο +12 από την πέμπτη θέση που δεν οδηγεί στα play off ανόδου.

Πίτερχεντ Στατιστικά

*10/14 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

*9/14 over 2,5 εκτός έδρας

Ιστ Φάιφ-Πίτερχεντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ