*21η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Κέλτι Χαρτς – Αννάν 1-1, Αννάν – Κέλτι Χαρτς 2-2

*8/8 G/G τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΕΛΤΙ ΧΑΡΤΣ

Προηγούμενο ματς: Η Κέλτι Χαρτς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Κόουβ Ρέιντζερς, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 χάρη στα τέρματα των Μπάρελ (15’), Μέγκινσον (20’). Αλλά αντέδρασε και ισοφάρισε με δύο γκολ επίσης μέσα σε δέκα λεπτά, από τους Μπάβιτζ (47’), Κορμπέτ (57’).

Η Κέλτι Χαρτς έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Κόουβ Ρέιντζερς, δείχνοντας χαρακτήρα, αφού ισοφάρισε ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία της, αλλά τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη.

Πάντως μακριά από την έδρα της τα πηγαίνει καλύτερα απ’ ότι εντός, αφού έχει έξι νίκες και τέσσερις ήττες σε 14 αγώνες, ενώ σε αυτήν έχει έξι ήττες και τέσσερις νίκες!

Υποχώρησε στην έκτη θέση, εκτός αυτών που οδηγούν στα play off για την άνοδο, αλλά παραμένει σε απόσταση βολής, στο -3 συγκεκριμένα, από την πρώτη τετράδα, λόγω καλής διαφοράς τερμάτων και με αγώνα λιγότερο.

Κέλτι Χαρτς Στατιστικά

*Δύο σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/10 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΝΑΝ

Προηγούμενο ματς: Η Αννάν προηγήθηκε δύο φορές, έπαιξε με παίκτη περισσότερο για περίπου 35 λεπτά, όμως έφερε 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Μοντρόουζ! Σκόραρε με τους Μούιρ (22’), Νάτζεντ (60’), ενώ μετά το 55’ έπαιζε με παίκτη περισσότερο, αλλά ισοφαρίστηκε από τους Γουέμπστερ (25’ πεν.), Γουάντελ (76’).

Η Αννάν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Μοντρόουζ, σε ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε, θα έπρεπε να το είχε κερδίσει και θεωρείται αποτυχία η ισοπαλία.

Ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μακριά από το γήπεδό της φέτος, με οκτώ ήττες σε 11 αγώνες, αν και γενικώς τώρα τελευταία δεν κερδίζει πουθενά! Έχει φτάσει τα 13 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, με οκτώ ήττες σε αυτό το διάστημα.

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα play off παραμονής, στο +3 από την ουραγό, που υποβιβάζεται απευθείας, αλλά πλέον στο -7 από την όγδοη που εξασφαλίζει παραμονή.

Αλλά με όσα συμβαίνουν στο Εδιμβούργο, μάλλον θα γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό.

Αννάν Στατιστικά

*9/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/11 over 2,5 εκτός έδρας

Κέλτι Χαρτς – Αννάν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ