* 20η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

* Στον 1ο γύρο (26/08): Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-3

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Άρσεναλ. Εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Γουέστ Χαμ. Σκόρερ των φιλοξενούμενων οι Σούτσεκ (13’), Μαυροπάνος (55’) και στο 90+6’ ο Μπενραχμά έχασε πέναλτι για τρίτο γκολ.

Έσπασε η αρνητική παράδοση του συλλόγου και η εκτός έδρας κατάρα του Μόγιες απέναντι στους “κανονιέρηδες”. Την Πέμπτη σταμάτησε το εντός έδρας αήττητο σερί της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου, για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης με τρίτο διαδοχικό “τρίποντο”.

Με ονειρώδες πλάνο για τον Σκωτσέζο τεχνικό ήρθε η νίκη στο βόρειο τμήμα του Λονδίνου, με αυτό που έχει “κλέψει” πολλούς βαθμούς η ομάδα του από το ξεκίνημα της σεζόν. Κατάφερε να αιφνιδιάσει την Άρσεναλ με βοήθεια της τύχης και την αμφιβολία του VAR υπέρ της και με το στυλ παιχνιδιού της έβαλε έξτρα άγχος στους γηπεδούχους. Εν συνεχεία πάρκαρε το πούλμαν. Αμύνθηκε αποτελεσματικά σε χαμηλά μέτρα, είχε τον Αρεολά (1.21gp) σε εξαιρετική βραδιά κι έφυγε από το Emirates με καθαρή εστία παρά τις 30 τελικές, τα 2.77 xGoals των αντιπάλων, που επιπλέον έσπασαν το ρεκόρ επαφών εντός αντίπαλης περιοχής δίχως γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Στα αγωνιστικά νέα, ο Πακετά (μέσος) αποχώρησε τραυματίας την Πέμπτη και δεν αναμένεται να προλάβει το σημερινό παιχνίδι. Παραμένει εκτός για πάνω από 1.5 μήνα ο Αντόνιο (φορ), ενώ οι θεωρητικά βασικοί στόπερ Αγκέρ, Ζουμά που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο θα περάσουν τεστ ετοιμότητας σήμερα. Τέλος, η Εθνική Γκάνας μπλόκαρε την συμμετοχή του φορμαρισμένου Κούντους (εξτρέμ) για να ενσωματωθεί με το γκρουπ ενόψει Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-2) επί της Τότεναμ. Οι Χίλσελγουντ (11’), Πέδρο με δύο πέναλτι (23’, 75’) κι Εστουπινιάν (63’) έγραψαν το 4-0 της Μπράιτον και οι Βελίς (81’) Ντέιβις (85’) μείωσαν για την Τότεναμ.

Επιστροφή στις πρωταθληματικές νίκες μετά από 22 ημέρες για τους “γλάρους”, εντυπωσιακή η εμφάνιση της Πέμπτης, με την οποία αναρριχήθηκαν στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Άλλαξε το σύστημά του σε 4-3-1-2 ο Ντε Τζέρμπι απέναντι στην Τότεναμ, αφού ξέμεινε από ακραίους επιθετικούς λόγω τραυματισμών και η πιο compact μεσαία γραμμή έκανε θραύση παίζοντας κυρίως στις μεταβάσεις. Σπάνιο το γεγονός ότι η ομάδα του τέλειωσε το παιχνίδι με 45% κατοχή.

Κέρδισε στο κομμάτι των εντάσεων την ομάδα του Ποστέκογλου και με τον Πέδρο μπροστάρη είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ ως το δεύτερο πέναλτι του Βραζιλιάνου για το 4-0. Με πάταγο επέστρεψε (ως αλλαγή) από τον τραυματισμό του ο επιδραστικός Εστουπινιάν, απίθανη η βολίδα του για το 3-0. Ξύπνησε αργά η Τότεναμ και στο τελευταίο δεκάλεπτο υπενθυμίστηκε το ευάλωτο της ανασταλτικής της λειτουργίας της Μπράιτον, δεχόμενη μεγάλες ευκαιρίες μετά το 4-2.

Στα αγωνιστικά νέα, ο αρχηγός Ντανκ (στόπερ) συμπλήρωσε κάρτες και μαζί με τον Ιγκόρ (αρ. μπακ/στόπερ) είναι οι νέες απουσίες για το ταξίδι στο Λονδίνο.

Έτοιμος ο Μπουονανότε (μέσος), πιθανή η επιστροφή του Γουέμπστερ (στόπερ) μετά από καιρό, ενώ ουδείς από τους έτερους τραυματίες αναμένεται να επιστρέψει, μεταξύ αυτών οι Μιτόμα (εξτρέμ), Αντινγκρά (εξτρέμ).

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Μπράιτον από τους Betarades!

ΜΠΡΑΪΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 10/11 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Γουέστ Χαμ – Μπράιτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ