21η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σεντ Μίρεν-Αμπερντίν 2-2.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Λίβινγκστον με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γκάθρι στο 28’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μιόβσκι στο 42’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ίδιο στο 65’.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά με θετικό αποτέλεσμα για την Αμπερντίν. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ στο ημίωρο, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος εκμεταλλεύτηκε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ολοκληρώνοντας την ανατροπή λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει δημιουργήσει στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει, μειώνοντας την απόστασή της από την εξάδα. Φαίνεται να έχει βρει ρυθμό, σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια και σχεδόν σε κάθε αναμέτρησή της, όμως παραμένει επιρρεπής στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να είναι λίγες οι αναμετρήσεις στις οποίες δεν δέχεται γκολ. «Τρέχει» νικηφόρο σερί τριών αγώνων μπροστά στο κοινό της, μετρώντας 6 γκολ ενεργητικό και 2 παθητικό. Είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί περισσότερο, ύστερα από την αναβολή της προηγούμενης αναμέτρησής της, γι’ αυτό και αναμένεται να είναι ακόμα πιο έτοιμη για το σημερινό ματς.

Αμπερντίν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Κιλμάρνοκ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Γουάτκινς στο 25’.

Θετικά στοιχεία άφησε παρά την ήττα της η Σεντ Μίρεν. Μπήκε νωθρά και έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες. Βρίσκεται και πάλι σε πτώση, δείχνει να δυσκολεύεται αρκετά μεσοεπιθετικά, αφού ακόμα και που δημιουργεί ευκαιρίες, δεν είναι αποτελεσματική, ώστε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Από την άλλη είναι φανερό πως πλέον έχει αρκετά θέματα να λύσει στα μετόπισθεν, αφού δέχεται γκολ με μεγαλύτερη συχνότητα, κάτι το οποίο της έχει κοστίσει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς.

Σεντ Μίρεν Στατιστικά

*Με Under 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

Αμπερντίν – Σεντ Μίρεν στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ