* 20η αγωνιστική.

* Δεν έχει ήττα στα 3 τελευταία μεταξύ τους η Μέχελεν, έχει κερδίσει τα 2, 1 εκτός και 1 εντός, εκείνο του πρώτου γύρου με 1-0 (12/11).

* Η Σαρλερουά έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 12 τελευταία μεταξύ τους.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από τη Σεντ Τρούιντεν από το γκολ του Στόικερς στο 84’.

Έπαιξε για το 0-0, τα κατάφερνε μέχρι και λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα, στο τέλος όμως λύγισε. Θα ήταν άδικο να είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, δεν είχε ούτε μια τελική στο στόχο σε όλο το παιχνίδι, απέναντι σε μια αντίπαλο που είχε τουλάχιστον τρεις καθαρές ευκαιρίες και διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών.

Σε πολύ δύσκολη θέση πια στη βαθμολογία, εντός ζώνης των πλέι άουτ. Αυτή τη στιγμή πραγματικά δεν έχει σημασία αν είναι εντός ή εκτός, μόνο που έχει μπλέξει στη μάχη της αποφυγής των πλέι άουτ σημαίνει ότι αποδίδει πολύ κάτω από τις προσδοκίες αλλά και τα δεδομένα του ρόστερ της.

Παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση ο κόουτς Ματσού. Αν συνεχίσουν οι “ζέβρες” να βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση και να παρουσιάζουν τέτοια εικόνα, η διοίκηση θα πάρει την απόφαση να τον απομακρύνει, όσο κι αν διστάζει στην παρούσα φάση. Ειδικά παιχνίδια όπως αυτό το προσδοκώμενο είναι να τα κερδίζει, αυτός θα είναι και ο στόχος, δεν υπάρχουν περιθώρια για συμβιβασμό με την ισοπαλία εντός.

Επιστρέφουν ο πολύ σημαντικός χαφ Ιλαϊμαχαρίτρα και ο επίσης βασικός εξτρέμ Μπενζά.

Σαρλερουά Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μετράει 3/4 ήττες.

* Εντός έδρας αγνοεί την ισοπαλία από τις αρχές του Σεπτέμβρη, έκτοτε μετράει 4-0-2.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΕΧΕΛΕΝ

Προηγούμενο ματς: Άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Σταντάρ Λιέγης εντός. Μόλις στο 12’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του στόπερ Μποκαντί, πέτυχε τρία γκολ με τους Μπασέτ (35’), Εμραμπτί (57’) και Χάιρεμανς (90’+3 πεν.).

Σαφώς και έπαιξε καθοριστικότατο ρόλο το ότι έμεινε με δέκα η αντίπαλος σχεδόν από την αρχή του αγώνα. Βρήκε ευκαιρία να την πιέσει και με δεδομένο ότι και η Σταντάρ δεν έχει την πιο σφιχτή άμυνα εκτός έδρας, πέτυχε αυτά τα τρία γκολ και ίσως να μπορούσε και περισσότερα βάσει ευκαιριών.

Το τρίποντο αυτό το είχε μεγάλη ανάγκη και το πανηγύρισαν δεόντως Χάσι και παίκτες. Για τον κόουτς ήταν και το πρώτο εντός μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες, για την ομάδα όμως ήταν ένα αποτέλεσμα που της έδωσε μια ώθηση να ξεκολλήσει βαθμολογικά από την περιοχή κοντά στην τελευταία τετράδα. Ωστόσο κάθε άλλο παρά έχει ξεμπερδέψει με τα πλέι άουτ, μια ήττα στη Σαρλερουά τη φέρνει ξανά μια ανάσα από τη ζώνη.

Αδύνατον να ηρεμήσει ο Μπέσνικ Χάσι, εκεί που η ομάδα του πήρε μια κάποια διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη των πλέι άουτ, έρχονται να του προσθέσουν άλλη μια ανησυχία τα συμβόλαια του γκολκίπερ Κόουκε και του μπακ Φανλερμπέρχε, τα οποία λήγουν σε ένα εξάμηνο. “Δεν πρόκειται να φύγει κανείς, θα το δούμε με τη διοίκηση και πιστεύω πως θα το λύσουμε” τόνισε ο Αλβανός τεχνικός.

Χωρίς νέα προβλήματα, ο Χάσι σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην αλλάξει απολύτως τίποτα στην ενδεκάδα.

Μέχελεν Στατιστικά

* Στα 9 τελευταία μετράει 7 under 2,5, τα 3 ήταν under 1,5.

* Τρέχει σερί με 6 N/G, πέτυχε γκολ στα μισά, αλλά δέχτηκε μόνο σε 2.

Σαρλερουά-Μέχελεν στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ