*12η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*Στον Α’ γύρο: Παναθηναϊκός Β – Καλαμάτα 1-4

*Και τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει με διπλό στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η συνολική μεταξύ τους προϊστορία σε φιλικά και επίσημα (2-0-2).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Προηγούμενο ματς: Σε πολύ κρίσιμο παιχνίδι αναφορικά με την άνοδο, ηττήθηκε με 1-0 από την Καλλιθέα εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Ματς λεπτομερειών, δέχτηκε το γκολ από τον Μαρότα στο 86′, το οποίο έκρινε και το ματς.

Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο η Καλαμάτα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατάφερε να μαζέψει βαθμούς. Άξιζε πάντως την ισοπαλία στο «Ελ Πάσο», σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα στο οποίο έχει και έντονα παράπονα από την διαιτησία. Είναι πολύ τυχερή για το γεγονός πως η διαφορά που την χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας είναι μόλις τέσσερις βαθμοί, καθώς η εικόνα της στον πρώτο γύρο ήταν άκρως προβληματική. Δεν κατάφερε να βρει σταθερότητα και να χτίσει ένα θετικό σερί, ενώ σε όλα τα μεγάλα ματς ήταν απούσα.

Δεν υπολογίζονται από τον Μάκη Χάβο οι Μπενίτες και Καμπράλ, αμφότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο. Σταθερά στα πιτς οι Κάνιας και Μπαξεβάνος.

Καλαμάτα Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε από τον Διαγόρα με 1-0 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Τσιαντούλας πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης για τους γηπεδούχους μόλις στο 2′. Στο 20′ ο κίπερ Μαργκόνο υπέπεσε σε πέναλτι, αλλά ο ίδιος απέκρουσε.

Ακόμη μια ανιαρή εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος στον πρώτο γύρο μάζεψε μόλις εννιά βαθμούς έχοντας τρεις νίκες και οκτώ ήττες. Έχει μεγάλο θέμα όταν αντιμετωπίζει ομάδα ποιοτικότερη από τον ίδιο ή όταν αγωνίζεται σε μια δυνατή έδρα. Το έδειξε και απέναντι στον Διαγόρα, όπου απείλησε ελάχιστα σε όλο το ματς. Έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα το οποίο καλείται να λύσει άμεσα ο Σωτήρης Αντωνλιου, που με την σειρά του παραμένει υπ’ ατμόν.

Παραμένουν τραυματίες οι Ταβάρες, Ρόμπι και Καρβούνης, με τον πρώτο να απουσιάζει από την αρχή της χρονιάς. Αποθεραπεύτηκε μετά από καιρό και επιστρέφει στην δράση ο Φρόκου.

Παναθηναϊκός Β Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Under 2,5

*Βρέθηκε να χάνει στα 4/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ