18η αγωνιστική

*Αήττητη η Γκρενόμπλ σε πέντε έξι συνολικά παιχνίδια με αντίπαλο την Ανεσί, έχοντας επικρατήσει στα 5/6.

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σαμπερί, για το κύπελλο. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Ποστολάκι στο όγδοο λεπτό, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 35′. Αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Γκρενόμπλ, βάζοντας τέλος στο αήττητο των τριών αγών που είχε στο πρωτάθλημα (2-1-0). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βενσάν Ονιόν φιλοξενήθηκε από την Ανζέ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0. Μπήκε επιθετικά και είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μισάωρο, χωρίς να τις εκμεταλλευτεί σωστά και να πάρει κάτι, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω κόντρα στη ροή. Λίγο αργότερα είδε την αντίπαλο να έχει και δοκάρι, χωρίς όμως να έχει απάντηση η ίδια.

Υποχώρησε έτσι στην πέμπτη θέση της κατάταξης, βλέποντας παράλληλα τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ανζέ να ανοίγει στους έξι βαθμούς. Ηττήθηκε μια φορά στα οκτώ φετινά εντός της (4-3-1). Το περασμένο Σάββατο, αποκλείστηκε στο κύπελλο από τη Σαμπερί, στη διαδικασία των πέναλτι 5-4.

Γκρενόμπλ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΕΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Τιονβίλ, για το κύπελλο. Παρότι προηγήθηκε στο 19′ με τον Καντί, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (51′, 69′).

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Ανεσί επέστρεψε στις ήττες, μετά από δυο ματς πρωταθλήματος, έχοντας από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λορέν Γκουγιό υποδέχθηκε την Καέν, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 1-2. Ούσα ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, ευτύχησε να πάρει προβάδισμα μέχρι το φινάλε αυτού. Με την επιστροφή από αποδυτήρια όμως, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ανατροπή.

Τρίτη ήττα στις πέντε τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, είναι οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, σε ισοβαθμία με τις Τρουά και Κονκαρνό. Ηττήθηκε στις 3/5 πιο πρόσφατες εξόδους της (1-1-3). Το περασμένο Σάββατο, ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Τιονβίλ και αποκλείστηκε από το κύπελλο Γαλλίας.

Ανεσί Στατιστικά

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 7/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Γκρενόμπλ – Ανεσί στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ